Kristina predala dvoboj i napustila Farmu

Kristina predala dvoboj i napustila Farmu
Foto: Nova TV

KRISTINA je kao druga duelistica odabrala dvoboj izdržljivosti. Nakon samo par sekundi dvoboja Kristina se spustila i tako predala dvoboj iz kojeg je Maja izašla kao pobjednica te si osigurala imunitet narednih tjedan dana.

"Ona mi je malo natuknula da bi možda isto htjela ići, pa kao ajmo skupa pustiti... Neka, što je sigurno, sigurno je", našalila se Kristina komentirajući svoju brzu predaju.

"Ja sam svoj cilj ostvarila. Želim da i vi svoj ostvarite, ali na pošten i pravedan način, znači, da se borite. Kad se svađate, da pazite na riječi koje koristite jer znaju boljeti više od nekih udaraca. To neki od vas već znaju", obratila se Kristina farmerima i dodala: "Pazite mi na Rozitu".

Za novog gazdu Kristina je postavila Ozrena.

Na tradicionalnom sijelu nakon dvoboja Mia i Drele dotaknuli su se jednog problema. Unatoč upozorenjima da dueliste može posjećivati isključivo sluga ili sluškinja koja je za to ovlaštena, farmeri se opet nisu pridržavali tog pravila. Stoga, Mia i Drele kaznili su ih s 20 dukata. No, to nije bila jedina kazna. Naime, Ozren je prekršio pravilo da sluga mora jesti odvojeno od ostalih farmera te su svi farmeri kažnjeni s još 5 dukata.

Farmeri su ocjenjivali kako je Jurica vodio farmu proteklog te je od svih farmera dobio palčeve gore te su na taj način farmeri pokazali da su zadovoljni njegovim gazdovanjem. Kada je sijelo završilo, farmeri su se uputili u kuću, a nešto kasnije došli su im i glazbenici te su se malo i opustili. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara