Kristina Smoje: Nije isključeno da neću početi dizajnirati, razmišljam o tome

Foto: Borna Čavrag/Index

PRELIJEPA Kristina Smoje, nekad uspješna manekenka, otkrila nam je na prvoj večeri Fashion.hr-a svoje modne preferencije. Kristina se nedavno počela baviti modnim novinarstvom te tako u jednom listu preporučuje čitateljicama što odjenuti. Njezine savjete zaista vrijedi poslušati jer je ona jedna od domaćih ikona stila. Nikad tendenciozna, a uvijek u trendu, Kristina zna kako postići krajnji modni uspjeh. "Došla sam zbog Roberta Severa, ali i ovih ostalih, nisam odavno pratila hrvatsku modu pa me zanima da pogledam što se događa. Inače mi je zanimljiva Amarie, zanimljiva mi je već godinama i baš ju volim. Sviđa mi se i Matija Vuica, nije mi Igor Galaš, a i Zigman je dobar", komentirala je Smoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetila se svojih modnih početaka, i otkrila kako je tada modna scena bila puno oskudnija. "Prije desetak godina kad sam radila kao model, bilo je jako malo dizajnera, moglo ih se nabrojiti na prste jedne ruke, a sad ih ima. Imamo šest modnih događaja na godinu, što je jako puno, znači da ima potražnje i ljudi koje to zanima, to je za mene veliki plus", otkrila nam je Kristina.

"Ja sam se počela baviti modnim novinarstvom pa sam sad bliže jednom drugom modnom dijelu, stajlingu. Inače sam po struci dizajner tekstila, kao modni kreator, i jako me to nekad zanimalo. Nije isključeno da neću raditi nešto u tom smislu. Imam volju za to, nije još ništa definirano, ali razmišljam", rekla nam je Smoje kad smo je upitali planira li nekad u budućnosti nešto kreirati. "U mojim kreacijama bi voljela vidjeti mlade, samouvjerene i inteligentne žene", zaključila je Kristina. Osim nje, u prvim redovima sjedili su Edita Misirić, Lana Banely, Mirna Zidarić, Lana Klingor, Marija Borić te Duško Modrinić. Kratko se zadržao i Nenad Korkut.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara