Krvav i čađav Nick Nolte kantama pokušavao ugasiti zapaljenu kuću

Krvav i čađav Nick Nolte kantama pokušavao ugasiti zapaljenu kuću

NICK NOLTE lakše je ozlijeđen prilikom bijega iz svoje goreće kuće. Naime, zbog neispravnih instalacija zapalila se spavaća soba 67-godišnjeg glumca, a vatra se ubrzo proširila i na ostale dijelove kuće. Nick je u bijegu od požara posjekao ruku, a nadisao se i puno dima. Vatrogasci, koji su ubrzo došli na poprište požara, glumca su zatekli kako krvav i čađav sam pokušava ugasiti podivljalu vatru, no bez previše učinka.

Iako ozlijeđen prilikom bijega kroz prozor kuće, Nolte nije tražio medicinsku pomoć, a njegov glasnogovornik Arnold Robinson rekao je kako je glumac "zahvalan" policiji i vatrogascima koji su došli u jako kratkome roku. Prema iskazu policije, požar je započeo u jednoj od prostorija u kući, a nakon što je glumac osjetio miris paljevine razbio je prozor i pobjegao vani. "Nick Nolte stajao je tamo i kantama vode pokušao sam ugasiti požar", rekao je jedan od vatrogasaca koji se našao na poprištu. Strani mediji javljaju kako kuća u kojoj je do jučer živio Nick Nolte pretrpjela znatne štete, dok drugi javljaju da je izgorjela do temelja. Policija kaže da je velik dio kuće i njezinih pripadajućih stvari izgorio, no napominje da opak nije izgorjela do temelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nolte je dvaput nominiran za Oscara, i to za uloge u filmovima "The Prince of Tides" i "Affliction", a trenutačno ga možemo gledati u filmu "Tropska Grmljavina" gdje glumi uz Bena Stillera. Sljedeći će mu angažman biti uloga u trileru "Nine Miles Down" britanskog redatelja Anthonyja Wallera, a ovi će mu angažmani zasigurno donijeti dovoljno novca da obnovi izgubljenu, ili jednostavno kupi novu kuću.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara