"Kućanica" Marcia Cross u sudaru neozljeđena i bez policijske prijave

ZVIJEZDA megapopularne serije "Kućanice", glumica Marcia Cross doživjela je prometnu nesreću kada se, vozeći svoj srebreni automobil marke Lexus RX zabila u sedan nepoznatog vlasnika. Nesreća se dogodila u srijedu oko dva sata popodne u zapadnom Los Angelesu, a dok je šteta na glumičinu autu bila minimalna, cijeli prednji dio drugog automobila u potpunosti je skršen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izvješća govore kako u nesreći nitko nije stradao, a s Marciom u to vrijeme u automobilu nisu bila njezina djeca. Oba su automobila odvezena vučnom službom, a nekoliko minuta nakon sudara na poprište nesreće došla je i policija. Nije poznato tko je skrivio nesreću, ali s obzirom da nije zapisana nikakva prijava daje se naslutiti da ju je skrivila upravo Marcia, jer je svima poznato da slavne osobe u većini ovakvih slučajeva prođu bez ikakve kazne, samo sa usmenim upozorenjem.

Glumičin glasnogovornik izjavio je da je ona dobro i da se oporavlja samo od šoka. "Marcia u sudaru na svu sreću nije ozlijeđena, pa se oporavlja samo od šoka. Automobil je pretrpio manju štetu pa bi se sa servisa trebao vratiti već idućeg tjedna", izjavio je glasnogovornik. A dok se glumica doma oporavlja i igra sa djecom, najavila je veliko finale serije "Kućanice" u kojoj će se njezin lik, neurotična Bree, pretvoriti "u osobu kakvu do sada nismo imali prilike vidjeti".

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara