Kurt Russell i Goldie Hawn prošetali gradskom jezgrom i divili se ljepotama Dubrovnika

Tekst: I.M., N.Š.
Foto: Admir Buljubašić/Cropix

HOLIVUDSKI bračni par, Kurt Russell i Goldie Hawn svoj su prvi dan u Dubrovniku iskoristili za šetnju po staroj gradskoj jezgri i obilazak Kneževa dvora. Slavni su glumci šetali gradom, ručali su u jednom lokalnom restoranu te su nakon toga, praćeni pogledima znatiželjnika, s neskrivenim oduševljenjem promatrali dubrovačke ljepote. Posjetili su Knežev dvor i razgledali izložbu "Ratne fotografije 1991. - 1992.". Bili su vrlo opušteni te ih nimalo nisu smetali neprestani blicevi fotoaparata i kamere. Nakon razgledavanja sjeli su u brodić i otputili se u vilu Dubrovnik. Nije poznato gdje će glumački par provesti večer, no sigurno neće ostati u hotelskoj sobi. Dubrovački mediji javljaju da će se par u Dubrovniku zaržati dva dana.

Nisu tražili VIP tretman

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurt Russell i Goldie Hawn jutros su privatnim zrakoplovom sletjeli u Zračnu luku Dubrovnik. Kako prenose dubrovački mediji, poznati glumački par je odsjeo novootvorenom dubrovačkom hotelu Vila Dubrovnik, a nisu tražili nikakav VIP tretman.

64-godišnja oskarovka Goldie Hawn poznata je, između ostalog, po ulogama u filmovima "Private Benjamin", "Cactus Flower", "Best Friends", "The Banger Sisters" i "The First Wives Club". U vezi sa Kurtom Russellom je od 1983. godine, kad se par ponovno sreo na filmskom setu, točnije na snimanju filma "Swing Shift". Par se upoznao 15 godina ranije, 1968. godine, na snimanju "The One and Only, Genuine, Original Family Band". Imaju i zajedničkog 24-godišnjeg sina Wyatta Russella, koji živi u Kanadi.

59-godišnju Kurt Russell, koji je karijeru započeo kao 10-godišnjak glumeći u filmu Elvisa Presleya "Dogodilo se na svjetskoj izložbi", glumio je, između ostalog i u filmovima "Bijeg iz New Yorka", "Teqilla sunrise", "Stvor", "Elvis" te "Tango & Cash".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara