KVIZ Prenio 90.000 kn u završnu potjeru, znate li odgovore na njegova pitanja?

KVIZ Prenio 90.000 kn u završnu potjeru, znate li odgovore na njegova pitanja?
Screenshot: HRT

JOŠKO LOKAS debitirao je u ulozi voditelja "Potjere" zamijenivši na tom mjestu Tarika Filipovića, koji se nakon 826 epizoda vratio kvizu "Tko želi biti milijunaš?".

"Joško, samo nemojte sugerirati točne odgovore kao u 'Šifri'", našalio se lovac Mladen Vukorepa prije nego što je prva članica ekipe stala pred ploču. Četveročlana ekipa do završne potjere izgubila je samo jednog člana, no 146.000 kuna koje je ondje donijela uskratio im je lovac koji je uhvatio njihovih 14 koraka prednosti - bez ijednog krivog odgovora.

"Čini mi se po prvoj emisiji da Joško nešto brže čita od Tarika, mislim da će trebati stizati veći broj odgovora nego ranijih sezona", rekao je lovac nakon završne potjere u kojoj mu je ostalo čak 35 sekundi.

S obzirom na briljantnu igru lovca, ekipa danas nije imala previše šanse, iako su čak dvoje u završnu potjeru ušli s višom ponudom. Hrvoje nije imao prevelikog izbora, s obzirom na to da je za srednju ponudu dobio - 0 kuna. Uzeo je višu ponudu i prenio u završnu potjeru 35.000 kuna. Na svih je šest pitanja odgovorio točno, dok je lovac dao dva netočna odgovora.

Matija je također uzeo višu ponudu te uz tek jedan netočan odgovor na ploči prenio u završnu potjeru 90 tisuća kuna. Izdvojili smo pitanja koja su ih dovela u završnu potjeru, prvih šest za Hrvoja, a drugih sedam za Matiju. Biste li i vi uspjeli pobjeći lovcu?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara