"Kylie i Kris Jenner su izvan sebe, boje se da im je uništena reputacija"

"Kylie i Kris Jenner su izvan sebe, boje se da im je uništena reputacija"
Foto: Guliver Image/X17

NAKON što je magazin Forbes maknuo Kylie Jenner sa svoje liste milijardera i optužio njezinu obitelj da je umjetno povećavala vrijednost njezinog kozmetičkog brenda, izvori tvrde da su ona i njena majka Kris izvan sebe.

"Kylie j Kris siže i boje se da će joj ovo uništiti brend, i još gore, da će imati problema s vlastima", rekao je insajder za The Sun.

Isti izvor dodaje da su jako zabrinute zbog zakonskih, ali i društvenih posljedica ove afere. Kako kaže, smatraju da bi reputacija njihove obitelji mogla biti uništena.

Financijski odvjetnik Jan Handzlik rekao je za Daily Mail da bi protiv Kylie mogla biti pokrenuta istraga zbog friziranja financijskih izvješća.

"Moja procjena je da će u najboljem slučaju američka Komisija za vrijednosne papire SEC (Securities Exchange Commission) započeti ono što nazivaju neformalnom istragom te da će to vjerojatno prerasti u službenu istragu u kojoj će se detaljno istražiti njihovo poslovanje i napuhavanje vrijednosti kompanije. Ako Ministarstvo pravosuđa odluči od ovog napraviti kriminalni slučaj i ako se potencijalno na sudu utvrdi njihova krivica, to bi moglo završiti i zatvorskom kaznom za odgovorne osobe", rekao je.
 
Jenner je lani prodala 51 posto udjela svoje kozmetičke kompanije, koja uključuje brendove Kylie Cosmetics i Kylie Skin, kozmetičkoj tvrtki Coty za 600 milijuna dolara, a vrijednost njezina poslovnog carstva procijenjena je u to vrijeme na oko 1,2 milijarde američkih dolara.

Forbes je objavio da su podaci koje su dobili od Cotyja pokazali da je njezina kompanija "značajno manja i manje profitabilna" od onoga što su mislili na osnovu podataka koje im je Kylie ranije dostavila. 

Kylie je nakon Forbesove objave na Twitteru krenula na njih. Kako kaže, riječ je o "netočnim izjavama i neprovjerenim pretpostavkama". 

"Nikad nisam tražila neku titulu ili pokušala lagati na putu do nje", napisala je.

"Mogu nabrojati listu od 100 trenutno važnijih stvari nego fiksacija na to koliko novca imam", dodala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara