Kylie Minogue zaboravila stare grijehe i pomirila se s Olivierom Martinezom

IAKO je sama Kylie Minogue mjesecima u javnosti ustrajala uz "nismo se pomirili ali smo si dobri" priču svaki put kada bi je netko od znatiželjnih novinara upitao nešto o bivšem (?) dečku, francuskom glumcu Oliveru Martinezu, fotografije snimljene jučer u Parizu, pokazuju kako je glumačko pjevački par na dobrom putu prema službenoj objavi pomirenja. Kylie je svoju europsku turneju počela pod budnim okom Olivera Martineza, koji je njezin dvosatni pariški koncert pratio iz prvog reda, što je pokrenulo priče o pomirenju, koje su jučerašnje fotografije i potvrdile.

Kylie i Martinez su blistali od sreće na jučerašnjem ručku koji su proveli s Kylinim roditeljima, ocem Ronom i majkom Carol, i modnim stilistom odgovornim za Kylin izgled, Wiliamom Bakerom. Kylie i Oliver su svoju četverogodišnju vezu okončali nakon što su se pokrenule glasine kako francuski glumac pjevačici "nabija rogove" s manekenkama.

Nedavno je Kylie usred promocije novog albuma u Velikoj Britaniji "skočila" do francuske prijestolnice kako bi se vidjela s Martinezom, a paparazzima je svoj izlet opravdala željom da vidi Oliverova psa, koji joj je pomogao dok se liječila od raka dojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylie i Martinez se u zadnje vrijeme često viđaju zajedno, pa se nagađa kako već neko vrijeme rade na obnavljanju starog žara. Izvor blizak paru, u veljači ove godine novinarima je "došapnuo" kako je Oliver Martinez upravo njega zamolio da prenese poruku njegovoj tada bivšoj djevojci. Poruka je glasila "kako Oliver 'visi za njom' i kako duboko žali zbog prekida", a ubrzo nakon toga glumac se navodno napio i nazvao Kylie kako bi joj to i sam rekao, što je bio njihov prvi razgovor u cijeloj godini. Otada se navodno redovito čuju, ali i viđaju, te je Oliver čak pjevačici ozbiljno rekao kako je sad spreman za brak i obitelj, što je bio još jedan od razloga koji je nagnao Kylie da ostavi Martineza prvi put.

V.V.
Foto:Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara