Kylieina stražnjica u Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu

Kylieina stražnjica u Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu

ČUVENA stražnjica australske pop zvijezde Kylie Minogue zauzela je središnje mjesto na renomiranoj ljetnoj izložbi britanske Kraljevske akademije umjetnosti.

Iako se ljetna izložba britanske Kraljevske akademije umjetnosti, inače najveće takve izložbe na otvorenom u svijetu, otvara tek u ponedjeljak (2. lipnja), novinarima je omogućen pristup nekoliko dana ranije kako bi izvjestili o ovom prestižnom događaju.

Središnje mjesto na ljetnoj izložbi Kraljevske akademije umjetnosti zauzima eksponat nazvan "Konzumerizam 2" autora Dileka OKeefa, a radi se o kombinaciji nekoliko likovnih elemenata i fotografije čuvene stražnjice Kylie Minogue u zlatnim "vrućim hlačicama", preuzete iz njezinog spota za pjesmu "Spinning Around".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti eksponat uključuje ilustraciju Kylie u odjeći iz spota "Cant get you out of my head", s tim da je pjevačici na dlanu ispisan "tekst" te pjesme: "Na na na na na na na na, na na na na na na na na", čime autor implicira da Kylie ne može zapamtiti tekstove vlastitih hitova. 

Na dijelu izložbe posvećenom arhitekturi izložene su kreacije studenata vodećih londonskih umjetničkih škola, a jedan od zanimljivijih eksponata je statua nazvana "Hell Bent" od fiberglasa i čelika, autora Davida Macha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara