Lady Gaga bila je ovisna o kokainu: Duh mrtve tete spasio me od smrti

Lady Gaga bila je ovisna o kokainu: Duh mrtve tete spasio me od smrti

Tekst: A.M.
Foto: JLP

KONTROVERZNA Lady Gaga objavila je svoju prvu autobiografsku knjigu. Baš kao što je to bilo za očekivati, knjiga je izazvala brojne komentare, ali i sočne ispovijesti jedne od najuspješnijih pjevačice današnjice. U svojoj biografiji, pjevačica pravog imena Stefani Angelina Germanotta,otkrila je svoj problem s drogom koji je dosad bio nepoznat javnosti, ali i razloge prekida veze s bivšim dečkom.

"Htjela sam biti umjetnica poput Micka Jaggera i Andyja Warhola"

"Htjela sam biti umjetnica poput Micka Jaggera i Andyja Warhola koje obožavam. Mislila sam da ću to uspjeti samo ako ću voditi razuzdan život prepun kokaina i LSD-a", otkrila je pjevačica koja dodaje da je odjednom shvatila da to nije ispravan način. "Odjednom sam se prisjetila tatine sestre Joanne, koje je umrla s 19 godina. Bila je pjesnikinja i slikarica i jednostavno sam odlučila završiti što je ona započela", napisala je Lady Gaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Također, u knjizi je otkrila i kako je odlučila postati toliko neobična. "Skinula sam odjeću sa sebe i ostala sam samo u grudnjaku, gaćicama i mrežastim najlonkama. Sjela sam na klavir i publika koja se dotad dosađivala je odjednom samo gledala u mene. Tada sam shvatila kakva umjetnica želim biti", priznaje Stefani koja je u knjizi opisala i nekoliko muškaraca koji su obilježili njezin život.

"Luda sam, volim muškarce, žene i volim seks"

Prvi je bio roker Luc Karl kojemu je kuhala gola samo kako bi mu pokazala koliko ga voli, ali nažalost ostala je bez njega zbog droge koju je tada konzumirala u velikim količinama i u njoj pronalazila inspiraciju za svoje pjesme. "Luda sam, volim muškarce, žene i volim seks", piše Lady Gaga koja je otkrila i kako je završila njezina posljednja veza s losanđeleškim manekenom Speedom.

"Nesretna sam u ljubavi, ali svejedno se osjećam seksipilno"

Razlog prekida bila je scena iz spota za pjesmu "Paparazzi", u kojoj se Gaga na krevetu drpala sa švedskim manekenima. "Odjednom se na setu pojavio Speed. Počeo se derati na nju i vrijeđati je", rekao je pjevačičin prijatelj koji dodaje da su zatim prekinuli. "Nesretna sam u ljubavi, ali svejedno se osjećam seksipilno", zaključila je kontroverzna Amerikanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara