Lady Gaga i Kristina Šalinović nosile Muglerovu reviju u Parizu, Gaga simulirala seks

Foto: Screenshot/Mugler


REVIJA koja se u srijedu emitirala putem livestream veze na Muglerovoj Facebook stranici počela je u 21 sat. Thierry Mugler je reviju održao na pariškom Tjednu mode, a posebna gošća bila im je i Lady Gaga. Ona je imala svoj debitantski nastup, a sama je režirala glazbu za reviju koja je počela sa stihovima "Ich bin Mutter Monster", a završila s pjesmom "Born This Way". Cijelu predstavu budnim okom pratila je urednica Voguea, Anne Wintour.

Da je Gaga bila uzbuđena zbog toga svega svjedoče i njeni Twitter statusi prije same revije. "Imam monstruoznu modnu najavu, jesu vaše šape u zraku? Tako sam uzbuđena da bih mogla roditi strojnicu", napisala je. Samo sat vremena kasnije najavila je o čemu se točno radi. "Imam debitantski nastup kao model. Prošetati ću Muglerovom pistom na pariškom Tjednu mode. Ja sam režirala glazbu za događaj, a na pisti predstavljam Državnu Kurvu", objasnila je pobliže.

Osim Lady Gage, pistom je među brojnim manekenkama prošetala i Hrvatica Kristina Šalinović. One su predstavile Muglerovu kolekciju pomalo neobične odjeće za jesen i zimu 2011. godine.  

Nakon što je Lady Gaga došla u garderobu, oko nje su se okupili fotografi. Gaga je žurno svog pomoćnika poslala po cigarete kako bi s jednom pozirala. Ubrzo je krenula prema zastoru ispred piste. Iako je potjerala fotoreportere, Muglerova kamera nastavila ju je pratiti. Bila je prilično nervozna. "Ako se ispovraćam na pisti, to će biti dobro za tisak", izjavila je jednom muškarcu u pratnji. Jedna od manekenki vikala joj je "Lady Gaga, volim te", a ona joj je hladno odgovorila "Dobro". Čim je pjevačica pomislila da je kamere više ne prate, počela je vježbati svoju koreografiju panično ispitujući nekolicinu ljudi oko sebe da li radi to ispravno. Bila je odjevena u kostim od lateksa i mreže, a na glavi je imala kapu sličnu onima koje studenti nose na promociji. Kosa joj je bila svezana u dugačke kečke s umetcima do koljena. Pri prvom izlasku vrtjela je bokovima te pušila cigaretu, dok je u drugom dugi svileni šal omotala oko stupa te simulirala seks. Ona se, čini se, najbolje snašla na veoma velikim potpeticama koje su stvarale probleme nekolicini manekenki, ali su ipak sve uspjele ostati na nogama.

Zanimljivo je kako su gledatelji putem livestreamea mogli vidjeti i što se zbiva u posjetiteljskim redovima, iza pozornice u garderobi, ali i kako se popunjavaju redovi za reviju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara