Lady Gaga iskreno: Imala sam napadaj panike i završila na hitnoj

Lady Gaga iskreno: Imala sam napadaj panike i završila na hitnoj
Foto: Instagram

PJEVAČICA Lady Gaga u intervjuu za Elle s Oprom Winfrey je progovorila o svojem mentalnom zdravlju koje je narušeno zbog trauma koje su uslijedile nakon silovanja, zbog čega je nedavno doživjela i napadaj panike te završila na hitnoj.

"To je jedna od najgorih stvar koje su mi se dogodile. Odveli su me na hitnu pomoć i ondje su mi doveli liječnika, psihijatra... Cijelo vrijeme sam vrištala da mi dovedu pravog liječnika. Nisam razumjela što se događa jer mi je cijelo tijelo bilo kao kamen", rekla je pjevačica.

Naime, Gaga je prošle godine otvoreno progovorila o silovanju koje je doživjela s 19 godina, zbog čega se danas bori s PTSP-om i kroničnom bolesti fibromialgijom.

"Imam PTSP. Imam kroničnu bol. Neuropatsku bol koja je rezultat traume je dio mog života. Na lijekovima sam, imam i nekoliko doktora. Tako ja preživljavam. Ali, znaš što, Oprah? Guram dalje, i želim da svi oni koji se bore s nečim, da znaju, da idu dalje, da mogu sve to preživjeti, pa čak osvojiti i Oscara kao ja", rekla je Lady Gaga.

Progovorila je i o dugogodišnjem samoozljeđivanju.

"Nisam baš puno otvoreno govorila o tome, ali smatram da je važno da ovo ljudi znaju i čuju. Dugo vremena sam se rezala, a prestala sam tek kada sam shvatila da time ljudima samo pokušavam pokazati da sam u patnji umjesto da im jednostavno kažem sve i zamolim ih za pomoć. Danas sam jako sretna što sam prestala s time", ispričala je Gaga.

Na kraju je svima onima koji se nalaze u sličnoj situaciji podijelila koristan savjet.

"Jedva stvar koju bih sugerirala svima onima koji se bore sa suicidalnim mislima i koji se samoozljeđuju je da koriste led. Ako stavite ruke u zdjelu s ledenom vodom, to će šokirati vaš živčani sustav i vratiti vas u realnost", zaključila je.
 


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara