Lady Gaga izgubila ravnotežu u nevjerojatno visokim čizmama i pala

Tekst: N.Š.
Screenshot: Youtube

LADY GAGA pojavila se u zračnoj luci Heathrow obučena poput domine, u visokim čizmama, prozirnoj majici i s plaštom, te se spotaknula o svoje visoke platforme i pala. Pjevačica je s pratnjom hodala po zračnoj luci noseći visoke, kožnate čizme koje je dizajnirao jedan od njenih omiljenih dizajnera, Noritaka Tatehana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaga je izgubila ravnotežu pa je pokušavala balansirati u nespretnoj obući, ali pala je na pod. U svemu tome nisu joj pomogle niti crne sunčane naočale koje je imala na očima iako sunca nigdje nije bilo. Srećom, nije se ozlijedila, ali imala je priličnih problema pri ustajanju pa su joj članovi njenog tima morali pomoći i pridržati je kako bi uspjela stati na noge.

Mnogi bi rekli da je bilo pitanje vremena kada će kontroverzna pjevačica nastradati zbog neudobne i ekstravagantne obuće. Dizajner Noritaka Tatehana poznat je po vrlo visokoj i nespretnoj odjeći, nekoliko je modela dizajnirao isključivo za Lady Gagu. Ona obožava njegov rad i nosi ga kad god stigne. Njegovu je obuću nosila prilikom slikanja za časopis Rolling Stone, u spotu za pjesmu "Alejandro" te na koncertu u New Yorku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara