Lady Gaga nominirana za novu MTV nagradu - za najbolji avatar

Foto: JLP

PJEVAČICA Lady Gaga vodi po broju nominacija za najnoviju glazbenu nagradu O Music Awards, a ima ih čak tri. Nominacije se temelje na internetskim statistikama, a novi show je namijenjen  slavljenju digitalne glazbe. Osim kategorija za popularne izvođače, uvedene su i kategorije za najbolju virtualnu izvedbu, najboljeg obožavatelja i najbolji video cover.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lady Gaga i reper Tyler the Creator su nominirani za najinovativnije umjetnike te se nalaze na vrhu slavnih po broju obožavatelja na Twitteru. Gaga je također nominirana i za najbolji avatar na društvenim stranicama.

Pobjednika će odabrati obožavatelji putem društvenih mreža, a rezultati će biti prikazani u stvarnom vremenu. Nagrade će se dodjeljivati 28. travnja, a gledatelji će je moći pratiti putem live prijenosa na MTV-jevoj internetskoj stranici te mobilnoj aplikaciji.

Zanimljivo je da će tijekom ove dodjele nagradu odnijeti i jedna životinja, a zasad je najpopularnija među nominiranima papiga koja svojom kokoticom pleše na pjesmu Willow Smith "I Whip My Hair Up And Down".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara