Lady Gaga podivljala nakon što je nisu prepoznali u engleskom pubu

Lady Gaga podivljala nakon što je nisu prepoznali u engleskom pubu

Foto: JLP

PJEVAČICA Lady Gaga, unatoč svojoj osebujnoj ličnosti i ekscentričnosti, proteklog tjedna uspjela je neopaženo prošetati Londonom i popiti pivo u jednom pubu sve dok joj nije zasmetalo što je zapravo nitko ne prepoznaje. Naime, odjenula je ležerne hlače, ravne cipele nije imala periku niti tešku šminku na licu pa je prolaznici nisu prepoznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Gaga je pričala s osobljem puba i komentirala tetovažu jedne zaposlenice, nakon pola sata je počela divljati i vikati `Ovo je suludo! Zar me nitko ne prepoznaje`, a nakn toga je počela komentirati ljude koji su bili tamo i privlačiti pozornost", ispričao je jedan od posjetitelja.

Pjevačica je nedavno najavila novi album, a ovog mjeseca je počela raditi i na humanitarnom projektu. Ona je već dvije godine zaštitno lice kozmetičke kuće MAC Viva Glam, a time pomaže u borbi protiv AIDS-a jer kompanija dio novca od prodaje njene linije daje udrugama za istraživanje i jačanje svijesti o AIDS-u.

Ove godine Gaga je odlučila i svoja mala čudovišta uključiti u akciju pa im je rekla neka pošalju svoje slike, a onda su njihova lica završila su na haljini koju je za Gagu dizajnirao njen omiljeni Nicola Formichetti, a haljina će se naći na MAC-ovoj aukciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara