Lady Gaga prije koncerata u pomoć zove istjerivače duhova

Tekst: I.M.
Foto: JLP

EKSCENTRIČNA pop senzacija Lady Gaga zaposlila je tim istjerivača duhova kako bi prije njenog prošlotjednog nastupa u londonskoj O2 Areni istjerali zle duhove i "očistili" prostor. Tu uslugu je platila 5.000 američkih dolara. Pjevačica je navodno naručila i specijalnu opremu koja mjeri elektromagnetske aktivnosti, a koju njen tim donosi u svaki koncertni prostor u kojem Lady Gaga treba nastupiti, kako bi se pjevačica uvjerila da ondje nema paranormalnih aktivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lady Gaga poznata je po svojim bizarnim prohtjevima, a zbog grubog odnosa prema svojim zaposlenicima nije na nimalo dobrom glasu. "Pored Lady Gage, rad sa glavnom aktericom `Vrag nosi Pradu` izgleda kao dan u parku", navode američki tabloidi. Ovih je dana tako objavljeno da je podijelila otkaze polovici svog tima samo zato što im je jedan od obožavatelja tijekom koncerta u Japanu pobjegao na pozornicu te da je svojim pjevačima zabranila seks tijekom turneje "jer su oženjeni za nju i očekuje potpunu privrženost na turneji, u svim pogledima".

"Jasno im je dala do znanja da im je seks tijekom turneje zabranjen. Uhvati li ih u kršenju pravila, loše im se piše. Želi da od sebe daju 100 posto na pozornici i ne želi da troše energiju na aktivnosti u krevetu. Tijekom showa simulira seks sa njima te želi da to izgleda što je moguće realnije. Ona je perfekcionist i želi da svaki aspekt turneje izgleda savršeno", ispričao je medijima nedavno jedan od članova Lady Gaginog tima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara