Lady Gaga za rođendan dobila cipelice Dorothy iz filma "Čarobnjak iz Oza"

Foto: JLP

CRVENE cipelice koje je nosila Judy Garland 1939. godine dok je snimala kultni dječji film "Čarobnjak iz Oza" sada se nalaze kod Lady Gage u ormaru. Iako je pjevačica sklona malo neobičnijem stilu odijevanja od onog koji je imala Dorothy dok je s Limenim Čovjekom i ostatkom društva pjevala po Ozu, kaže kako joj je to jedan od najboljih poklona ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, dok je još bila djevojčica, pjevačica je bila jako velika obožavateljica tog filma. Tako su jednom prilikom pripremali školsku predstavu i ona je htjela igrati ulogu Dorothy koja joj je u zadnji tren izmakla. Tog trenutka se i danas prisjeća s tugom u srcu, kaže. "Htjela sam tu ulogu, ali ju je dobila cura par godina starija od mene. Bila je grozna i nije znala pjevati, ali je bila opasna i tukla je svu djecu pa smo je se bojali", priznala je Gaga.

Cipelice vrijedne 40.000 dolara su joj za rođendan poklonili njeni menadžeri, a postoje još četiri para istih koje su napravljene za Judy te ih je mijenjala tijekom snimanja filma. Jedan od njih je prodan za još 1988. godine za oko 130.000 dolara, a tijekom svibnja još jedan par će se naći na aukciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara