Lana Banely o "Plesu sa zvijezdama": Andy mi se u početku smijao, a sada mi je podrška

Lana Banely o "Plesu sa zvijezdama": Andy mi se u početku smijao, a sada mi je podrška

Foto: Borna Čavrag/Index

LANA BANELY sinoć je u društvu svojih rođakinja došla na CAP kako bi pogledala modne novitete. Ova lijepa novinarka plijeni pozornost gdje god se pojavi, a jučer je blistala u uskoj, bež haljinici. "Izvele su me van, vidjele su da previše plešem i treniram pa da imam i malo razbibrige. Još samo tjedan dana do "Plesa sa zvijezdama" i spremna sam. Bit će dobro, bitno je da se svi dobro zabavimo. Svi zajedno smo se našli danas i dobra je atmosfera, dobra je zezancija, to me tješi", rekla je Lana. Budući da se dugo godina bavila sportom, Banely i dalje ima u sebi disciplinu i upornost koje su potrebni za uspjeh.

"Andy mi se u početku smijao što plešem, sad mi je podrška"

"Da, pomoglo mi je, što se tiče discipline i treninga, itekako mi je pomogao. U stanju sam satima slušati i ponavljati dok ne urodi plodom", nadodala je novinarka. Njezin dečko Andy veseli se prvoj emisiji, iako se, kaže Lana, u početku smijao njezinom angažmanu. "Veseli se prvoj emisiji, iako mi se u početku smijao na to što plešem. Sad se ufurao u taj film, nakon treninga me uvijek odmah ispita kako je bilo. Bit će mi podrška u svakom slučaju", ispričala je. "Super mi je plesni partner, odličan je način na koji mi objašnjava sve. Mislim da je jako težak zadatak od amatera napraviti dobar proizvod za emisiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak branim diplomski, bit će stresno"

Kad ne trenira u "Plesu sa zvijezdama", Banely radi te se priprema za petak, kada brani diplomski rad. "Uz ples, radim, obavljam dežurstva i to je to. U petak branim i diplomski, rad mi je ocijenjen s odličnim na što sam jako ponosna. U petak imam i generalnu probu za Ples sa zvijezdama. Bit će malo stresno, ali eto, izdržat ćemo", ispričala je Banely o svojim aktivnostima u posljednje vrijeme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara