Lana Jurčević: Na najvećoj životnoj prekretnici sam, nadam se da ste uz mene

Lana Jurčević: Na najvećoj životnoj prekretnici sam, nadam se da ste uz mene
Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ otvorila se na Instagramu i otkrila da se nalazi na životnoj prekretnici.

35-godišnja pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda sve je manje aktivna na glazbenoj sceni te već neko vrijeme nije izbacila nijedan novi singl. Sad je o tome progovorila na Instagramu i obratila se fanovima.

"15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila ko na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjevanje, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pogledan na YT u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula?" napisala je Lana, a neki su odmah posumnjali da se oprašta od glazbene karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Fanovi kojih na Instagramu broji više od 420 tisuća Lani su uglavnom pisali komentare podrške, a neki su je molili da ne prestane s pjevanjem. "Ti jedina znaš što želiš i što je najbolje za tebe. Napravi kako želiš. Puno nas bude uvijek uz tebe! Želim ti puno sreće i sve najbolje", samo je jedan od sličnih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Inače, Lana je nedavno objavila neke od hejterskih komentara koje dobiva, a među njima se našlo zaista svega.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara