Lana Jurčević odgodila album za jesen i otišla u London

IZLAZAK novog albuma Lane Jurčević prebačen je za jesen, a atraktivna pjevačica odlučila se odmoriti i na nekoliko dana "zbrisati" u London, u kojem uživa. Na svojem službenom blogu napisala je kako joj je žao što nije tamo rođena, jer se na engleskim ulicama snašla kao riba u vodi.

"Ovi ljudi ovdje, ova kultura, način života...", piše Lana oduševljeno. Žao joj je što je baš prošli vikend bojkotirala izlazak, pa su cure s kojima se druži, dvije Brazilke, u klubu sjedile u separeu tik do Ushera, koji je otpjevao prijatelju za rođendan dvije svoje pjesme i nezaobilazni "Happy Birthday". Međutim, već danas ide u kazalište, na englesku verziju "Chicaga", a dojmove će fanovima javiti što prije. "Hani već polako diže paniku jer misli da će morati dolaziti po mene", Lani se baš i ne ide doma, gdje je čeka "čušpajz" od obaveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin treći studijski album ipak svjetlo dana neće ugledati prije ljeta - ostavila ga je za jesen, ali kaže kako će neke nove pjesme i prije njegovog izlaska prezentirati javnosti. Osim toga, očekuje je nastup na Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom "Zora bijela".

Iz Londona se vraća za tjedan dana, a sljedeću srijedu već je u Šibeniku i Poreču, nakon čega je čeka kratki odlazak u Sloveniju i koncert u Osijeku. Lana, vesela kao i uvijek, osvrnula se na svom blogu i na nedavni incident koji je imala sa dečkima iz "svete Strojarske", kada joj je prilikom šetnje Maksimirom pauk "digao" auto. "Naravno da si mogu priuštiti smijeh kad dobijem kaznu. Platit ću je sama", odlučna je Lana koja je već odlučila na šta će potrošiti veći dio svoje ušteđevine - na putovanja!

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara