Lana Jurčević: S Anom sam savladala ples na štangi, vrlo je ženstven

Foto: Igor Cvetković za Ana's Sensual fitness, Facebook, Biljana Gaurina/Cropix

U PETAK navečer u Zagrebu otvoren je još jedan fitness studio. Ovog puta riječ je o Ana's sensual fitness studiju. Novitet u ovom studiju je podučavanje senzualnog plesa Ane Kuhanec, koje lijepa instruktorica kombinira s latino i ostalim vrstama fitnessa te, kako je i sama rekla, kod nje će djevojke naučiti kako se vrti na štangi i pri tome se osjećati prekrasno bez obzira što su mislile o svom odrazu u ogledalu prije toga.  S tim se slaže i pjevačica Lana Jurčević koja je došla podržati otvaranje projekta Ane Kuhanec, koja je prije toga podučavala u Laninom plesnom studiju.

Osim Lane, na otvaranje su došle i glumice Ankica Dobrić i Marija Borić, koja nam je otkrila kako počinje vježbati već ovog mjeseca. Program otvaranja vodile su Petra Nižetić i Marijana Batinić preko kojih se Marija i sprijateljila s Anom. Glumica Marijana Mikulić, koja je zaštitno lice Aninog fitnessa, također je oduševljena senzualnim treninzima te kaže kako je oduševljena podukom koju dobiva od Ane privatno, ali i na grupnim treninzima. Na otvaranju su gosti uživali u koktelima te seksipilnom plesu Aninih učenica koje su demonstrirale ono što su naučile kod Ane, a pri tome su sve oči posjetitelja bile uperene u njih kao i u samu Anu, koja je nakon nastupa dobila i veliki pljesak.

Lana Jurčević: Savladala sam ples na šipci, to je zaista ženstveno"Ana i ja smo prvi put počele surađivati na mom spotu `Pronađi me`. Nakon toga smo krenule razvijati svoje ideje. Otkad smo otvorile svoju plesnu školu, Ana ima svoje plesne programe. Ona je patentirala taj sensual fitness - jogu, pilates i ples na šipci", ispričala nam je dobro raspoložena Lana Jurčević. 

Na pitanje da li i ona poput Ane zna vješto plesati na šipci, odgovorila nam je kroz smijeh: "Savladala sam ples na šipci. Dobre dvije godine nisam primila u šipku u ruku, ali Ana mi je rekla da ništa ne brinem, da je to kao vožnja bicikla, kad jednom naučiš više ne zaboravljaš".

Upitali smo je kako se osjeća dok pleše, a ona nam je rekla: "Apsolutno je dobro za samopouzdanje, za upoznavanje svog tijela, strašno je ženstveno raditi na svojoj muskulaturi, osjećaju koji ide malo dublje, nije da dođeš to površno odraditi i to je to", prepričala nam je Lana svoje doživljaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija Borić: Naravno da ću probati plesati na štangiI glumica iz serije "Najbolje godine", Marija Borić uskoro planira krenuti na treninge kod Ane. "Znam Anu već dosta dugo, a sad smo se povezale preko Petre Nižetić i Marijane Batinić, a moja grupa kreće uskoro", rekla nam je. Na pitanje hoće li osim vježbanja isprobati šipku rekla je: "Naravno da ću probati plesati na šipci" te je dodala: "Iskreno, ja mislim da je to odličan trening prije svega, ali ništa ne očekujem, samo da budem u formi i da uživam u treningu".

Marijana Mikulić: Previše me boljelo čitati komentare o mom izgledu na forumimaGlumica Marijana Mikulić već je tri godine Anino zaštitno lice. Majka malog dječaka dobru formu održava treninzima jednom tjedno. "Ja sam došla na trening prije tri godine i svidjelo mi se pa je tako krenulo. Probala sam i zumbu, ali još nisam odlučila hoću i to vježbati. Treniram jednom tjednom s tim da mi Ana povremeno daje privatne sate. Možda ću sad morati i češće jer sad ide proljeće, ljeto pa da se malo dovedem u formu", zaključila je. 

Glumica, koja na forumima često dobiva komplimente na račun svog dobrog izgleda, prokomentirala je kako više ne prati što se o njoj po internetu piše. "Pratila sam po forumima kad sam tek postala javna osoba pa je to mene previše pogađalo tako da više ništa od toga više ne čitam", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara