Lana Jurčević šokirala fanove, nakon čudne objave obrisala sve s Instagrama

Lana Jurčević šokirala fanove, nakon čudne objave obrisala sve s Instagrama
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Instagram/Facebook

NAKON što je objavila da se nalazi na najvećoj životnoj prekretnici, Lana Jurčević obrisala je sve objave i profilnu fotografiju s Instagrama na kojemu je trenutno prati skoro 430 tisuća ljudi.

Njen službeni Facebook profil zasad je još uvijek onakav kakav je bio i ranije, a na njemu se i dalje može vidjeti i misteriozna poruka koju je Lana objavila prije nekoliko dana.

"15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila kao na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjevanje, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pogledan na YT u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula?", napisala je pjevačica tad.

Fanovi su Lani tad uglavnom pisali komentare podrške, a neki su je i molili da ne prestane s pjevanjem. "Ti jedina znaš što želiš i što je najbolje za tebe. Napravi kako želiš. Puno nas bude uvijek uz tebe! Želim ti puno sreće i sve najbolje", poručili su joj neki.

Lana već neko vrijeme nije izbacila pjesmu, iako je donedavno bila aktivna s nastupima. Više se ipak posvetila svom brendu prirodne kozmetike, što su mnogi obožavatelji i primijetili.

Lana zasad nije otkrila što se događa s njenim profilom te o kakvoj je prekretnici riječ.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara