Lažna Britney Spears stvorila pomutnju među fotografima

JEDNA mlada dama na plaži u Malibuu stvorila je pravu pomutnju među fotografima koji su je opravdano zamijenili za Britney Spears i sukladno svojem, ovoga puta krivom nahođenju, pohrlili ne bi li fotografirali "svjetsku zvijezdu". Međutim, ispostavilo se da je gospođica nešto najsličnije Britney Spears ikad viđeno, ali da ipak Britney glavom i bradom nije.

U međuvremenu, pravu Britney fotografi su "nanjušili" na drugom mjestu malo ozbiljnijem nego što je plaža - Britney je naime, odjevena začuđujuće elegantno i dotjerano, stigla na sud na ročište rasprave o skrbništvu nad dvoje maloljetne djece koje ima iz braka s Kevinom Federlineom, i s kojim na sudu oko skrbništva i pregovora.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney svim silama život pokušava vratiti u normalu - Hollywoodom kruže glasine kako Britney ima novog dečka, Jasona Trawicka, u čijem se društvu nedavno odmarala u Kostariki, a i pripreme za turneju su navodno u punom jeku. Britney se posvetila i glumi, gdje se pokazala kao vrsna komičarka, njezine epizodne uloge u sitcomu "How I Met Your Mother" pohvaljene su i od publike i od kritike, a Britney već neko vrijeme nije viđena s čašom u ruci.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara