Lažni guru stiže u Zagrebu: "Sa samo četiri godine iscjeljivao je energijom"

Lažni guru stiže u Zagrebu: "Sa samo četiri godine iscjeljivao je energijom"
Foto: Facebook

VICE TOMASOVIĆ, umjetnik i predsjednik splitskog Hrvatskog udruženja likovnih umjetnika, privukao je pažnju javnosti projektom kojim se izrugao poplavi učitelja alternative i paraznanosti, ali i navukao lakovjerne građane da mu daju povjerenje. 

Proljetos je u MKC-u Split održao izložbu u sklopu koje se pretvarao da je guru, Vice Guru. S dugom kosom i bradom, odjeven u bijelo, ljudima je nudio iscjeljenje preko noći.

Osim toga, osnovao je  BASMA Institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje, a njegov je projekt neodoljivo podsjećao na modus operandi onih koji tvrde da iscjeljuju ljude, poput Brace sa Srebrnjaka.

Vice danas počinje sa svojim radom u Zagrebu. Večeras će se u Galeriji SC otvoriti BASMA Institut za integrativnu medicinu i holističko liječenje.

"Nakon uspješnog otvorenja prvog Instituta u Splitu, poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja temeljena na njegovom dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksi. Vice Guru je od malih nogu poznat u Splitu kada je sa samo četiri godine iscjeljivao energijom i spiritističkom tehnikom kanalizirao poruke svog duhovnog vodiča. Svoje tehnike pozitivne psihologije, metode samorazvoja i samopomoći primjenjuje kroz videozapise, tehnike i uređaje namijenjene poboljšanju kvalitete života te povratku svojoj istinskoj prirodi", stoji u najavi na Facebooku, iz čega je očito da se Tomasović opet potpuno uživio u ulogu.

Na otvorenje BASMA instituta poželjno je doći u bijeloj odjeći, stoji na kraju najave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara