Legendarna majmunica Cheeta "napisala" autobiografiju

CHEETA, Tarzanova najbolja prijateljica i majmunica koja se pred kamerama prešetavala prije nego se većina nas uopće rodila, danas ima 76 godina i odlučila je kako će napokon napisati autobiografiju o njezinom uzbudljivom majmunskom životu.

Otkako je Cheeta iz Afrike stigla u Ameriku kako bi postala velika televizijska i glumačka zvijezda, uživa u slavi i blagodatima života na kojima joj mogu zavidjeti ne samo majmuni, već i ljudi. Upravo takav luksuzan način života Cheeti je omogućio da, uz titulu najdražeg i najboljeg majmuna na svijetu, doživi duboku starost. Naime, Cheeta je jedini mamun koji je prešao pedeset godina, koliki je prosjek majmunskih godina. Druga najstarija majmunica bila je Fifi, šezdesetogodišnja australska ljubimica koja je umrla prirodnom smrću u zoološkom vrtu Taronga u Sydneyu.

Cheeta danas živi u Kaliforniji gdje se svakodnevno bavi slikanjem, sviranjem klavira i sunčanjem na plaži. Neko je vrijeme (kako bi imala za platiti režije) svoje slikarije prodavala po cijeni od 75 dolara po komadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo pod pentagonskim ključem čuva se tajna tko je uistinu napisao biografiju, a čisto iz "fore" pod imenom autora knjige objavljeno je Cheetino ime. Autobiografija jednostavnog naziva "Me Cheeta" objavit će se u jesen, a dio knjige će se sljedeći mjesec obaviti u Esquire magazinu. U knjizi će se moći pročitati kako je to biti najbolja Tarzanova prijateljica i najstarija majmunica na svijetu. Upravo zbog zdravog načina života, Cheeta se morala podvrgnuti strogim dijetama zbog kojih se odrekla njezinih najdražih cigara i pive.

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara