Leona Paraminski: Najviše volim mračnije uloge jer sam takav mračniji tip osobe

Foto: PR fotografija

"IMALA sam kazališnu premijeru protekli vikend u Varaždinu, a na Danima hrvatskog filma premijerno predstavljam `Mezanin` pa sljedeći vikend idem na odmor. Nakon toga me čekaju pregovori za neki film", ispričala nam je glumica Leona Paraminski koja je u ponedjeljak navečer vodila program predstavljanja anticelulitne kreme. Leona je nakon toga na 20. Danima hrvatskog filma, koji su u ponedjeljak navečer otvoreni u kinu u zagrebačkog SC-a, predstavila film Dalibora Matanića u kojemu je glumila.Pitali smo je kakvi su joj daljnji planovi:  "U pregovorima sam za tri filma, ali ne mogu reći koja. Svaki put kad unaprijed kažem onda se ureknem. Zato uvijek kažem `Ako dobijem`, pa kako mi se posloži".

"Najviše volim uloge takve kakve me uvijek zapadaju, jer sam neki mračniji, ekstrovertirani tip i `brijač`"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zanimalo nas je i kakve uloge najviše voli tumači: "Najviše volim uloge takve kakve me uvijek zapadaju, a to su te uvijek mračnije, jer sam neki mračniji, ekstrovertirani tip i `brijač`, meni je to dobro. Bolje je igrati neke uloge koje su teže".

"Komediju kao komediju je jako teško igrati, ali što se tiče uloga, osobno više volim dramske i emocionalnije i teže ženske uloge za igrati, jer su one zanimljivije", dodala je dobro raspoložena glumica.

"Posao nosim doma, a likovi utječu na moj privatni život"

Na pitanje može li privatni život odvojiti od posla, točnije od likova koje tumači i u koje se mora uživljavati, priznala nam je: "Svoj posao nosim sa sobom doma, utječe na moj privatni život. Nosim ga u sebi i onda kad ga osjetim, znam da ga imam, da imam taj lik u sebi. Ali kad završi onda ga više nema, onda ga `dilitam`".

"Volim i film i kazalište, samo ovisi u kojoj se životnoj fazi nalazim"

Budući da glumi i u kazalištu i na filmu, zanimalo nas je što joj je draže: "Ovisi što uloga zahtijeva, ovisi i je li to film ili kazalište jer je drukčiji način rada. Volim i jedno i drugo. Samo ovisi u kojoj sam fazi u životu, što mi se više u tom trenutku radi. Zapravo, znate kako na to gledam, ovisi kakva mi je uloga i što tu mene privlači. Čovjek se brzo prebacuje u ovom poslu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara