Lepa Brena završila odmor zbog turbo folk pjevačice iz Hrvatske

Lepa Brena završila odmor zbog turbo folk pjevačice iz Hrvatske
Foto: Instagram

LEPA BRENA se nakon turneje po Australiji i odmora na Bora Bori vratila u Srbiju. Fotografi su je uhvatili na aerodromu prilikom povratka s putovanja, na kojem je bila sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima.

"Sretni i odmorni", napisala je na fotografiji koju je objavila na Instagramu.

"Moram priznati da je ovo jedno od najljepših putovanja upravo zbog toga što sam ga provela s cijelom obitelji", rekla je za srpsku Prvu TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official)

Razlog zbog kojeg su se morali vratiti s puta jest trudnoća Aleksandre Prijović, supruge njenog posinka Filipa Živojinovića.

"Mislim da će sada sve biti usmjereno na bebu, a ja sam tu u prednosti jer sam im najbliže", rekla je Brena novinarima.

Srpski mediji pišu da će u Aleksandrin i Filipov stan nakon njenog poroda useliti njena majka Borka Mihajlović. Inače, Aleksandra je rođena i odrasla je u Belom Manastiru, gdje joj danas živi djed kojeg posjećuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamica najlepsa ❤️ @borkamihajlovic1974

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official)

"U Hrvatskoj su mi se svi u razredu smijali kada sam pjevala u Zvezdama Granda. Ne volim tamo ići, nemam nijednog prijatelja osim obitelji", rekla je Aleksandra svojedobno.

"Aleksandra i Filip dugo su razmišljali o tome koga da unajme i što da rade po tom pitanju, pošto ipak to nije mala stvar; a i u ovo vrijeme ne znaš ni kome možeš vjerovati. Ja sam im predložila da dođem i budem uz Aleksandru dok se ne oporavi, a ujedno i da brinem o svom unuku", rekla je Borka za Svet i dodala: "Tko će to bolje da radi nego ja, pa ja sam mu baba".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara