Lewis Hamilton ima novu djevojku - karipsku ljepoticu s Grenade

NA PREMIJERI filma "Indiana Jones: Kraljevstvo kristalne lubanje" u Cannesu ovog vikenda mnogi su pogledi bježali u smjeru jednog od najboljih vozača Formule 1 na svijetu Lewisa Hamiltona. Naime, na premijeru je stigao u društvu misteriozne ljepotice za koju se tek kasnije uspostavilo da je to Vivian Charlotte Burkhardt, prva pratilja Miss svijeta 2007.godine.

U Cannesu je par fotografiran kako izlazi iz Carlton hotela te se uputio prema poznatom šetalištu Croisette gdje su proveli cijelu subotnju večer. Sudeći prema dosadašnjim Lewisovim djevojkama, 22-godišnja Vivian je samo jedna u nizu ljepotica koje su egzotične i sličnog izgleda.

Par se upoznao u Grenadi preko Hamiltonove obitelji, naime, 23-godišnji vozač Formule 1 redovito posjećuje Karibe, gdje posjećuje svog djeda koji se tamo vratio nakon selidbe u Englesku pedesetih godina prošlog stoljeća. Bivša prva pratilja Miss svijeta trenutačno je zaokupljena fakultetskim obavezama, jer ima svega još par ispita do kraja Fakulteta prirodnih znanosti kad će postati liječnica. Vivian, koja je porijeklom iz Njemačke, školovana je pjevačica, a ako bude pozvana da dođe kod Hamiltona u Švicarsku, točnije Ženevu, neće imati problema, jer je završila Školu stranih jezika za engleski, njemački i francuski jezik.

"Lewis se voli koncentrirati prije utrke pa nisam siguran da je Vivian pozvana u Monaco"

"Lewis je u Cannes sa sobom poveo nekoliko prijatelja nakon što mu je pozivnicu za premijeru filma uručio redatelj George Lucas", rekao je Lewisov glasnogovornik, te nadodao: "Hamilton i Vivian se poznaju još iz Grenade koju Lewis nerijetko posjećuje, jer mu je tamo dio obitelji".

Nije poznato hoće li je Miss Vivian uputiti u Monaco ovog vikenda gdje Lewis ima utrku. "Nisam baš siguran hoće li gospođica Vivian moći doći u Monaco jer se Lewis prije svake utrke voli dobro koncentrirati", rekao je njegov glasnogovornik.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara