Lewis Hamilton izjavom razbjesnio stanovnike rodnog grada: "Kakva budala"

Lewis Hamilton izjavom razbjesnio stanovnike rodnog grada: "Kakva budala"
Foto: Instagram

LEWIS HAMILTON razbjesnio je svoje nekadašnje sugrađane izjavom o svom rodnom gradu.

Hamilton je na dodjeli nagrada za osobe godine u organizaciji BBC Sportsa svoj rodni gradić Stevenage prozvao "slamom", odnosno sirotinjskom četvrti, te izjavio da mu je drago što je otišao od tamo. "Za nas kao obitelj je bio san napraviti nešto drugačije. Izaći iz slamova. Dobro, ne baš slamova, ali izaći iz nečega i napraviti nešto. Visoko smo postavili ciljeve, ali uspjeli smo kao tim", rekao je Hamilton na pozornici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Građani Stevenagea su svoje razočaranje podijelili na društvenim mrežama, a neki su sarkastično zaključili da je "Stevenage vjerojatno sirotinjska četvrt naspram Monaka". 

"Pitam se koliko je morao pješačiti da bi došao do vode u tom svom slamu. Ah, da, do slavine", "On je opisao Stevenage kao sirotinjsku četvrt. Kakva apsolutna budala", komentirali su neki, a javio se i predsjednik gradskog vijeća Stevenagea te izjavio da su svi veoma razočarani, piše Daily Mail.

Inače, Stevenage je grad od 80 tisuća stanovnika u kojemu su cijene nekretnina nešto više od britanskog nacionalnog prosjeka. U Stevenageu se nalazi veoma uspješan farmaceutski laboratorij, a ponose se i crkvom iz 14. stoljeća, muzejom, galerijom umjetnina...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara