Lezbijska idila: Lindsay i Samantha svoju ljubav prošetale New Yorkom

LINDSAY LOHAN i njezina "prijateljica", Samantha Ronson odlučile su "prošetati" svoju  ljubavnu idilu New Yorkom! Djevojke su u Veliku jabuku došle u posjet Lindsayinoj sestri Ali i nimalo ih nije smetalo što ih paparazzi Avenijom Lexington prate u stopu. Bezbrižno su šopingirale, nažalost, zasad bez javnih izmjenjivanja nježnosti, i nimalo se nisu trudile demantirati glasine kako ih veže nešto više od bliskog prijateljstva.

Iako se o romantičnoj vezi Lindsay i Samanthe šuška već mjesecima, svjetski tabloidi na potvrdu istih naišli su tek prošlog tjedna u Cannesu, gdje su djevojke, na prilično razuzdanoj zabavi koju je P Diddy upriličio na svojoj jahti, razmjenjivale nježnosti ne obazirući se na prisutne objektive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je glasnogovornica Lindsay Lohan pokušala glasine demantirati, nitko joj nije povjerovao. Izvor blizak "prijateljicama", pak, tvrdi kako je njihova lezbijska veza već stara stvar i kako su glumica i DJ-ica u vezi već više od godinu dana, ali su svoju ljubav uspjele sakriti od medija - sve do kobnog i pijanog trenutka kada su popustile pod naletom strasti te fotografima pružile priliku da ih ovjekovječe. Lezbijsku vezu svoje kćeri podržava i Lindsayina majka, koja za svoju buduću snahu ima samo riječi hvale. "Samantha je predivna. I nemoguće situacije sposobna je izokrenuti na dobar put", nedavno je izjavila Dina Lohan, majka, prema nekima, buduće lezbijske mladenke Lohan.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara