Lezbo trač prati buntovnicu: Pink se potajno "drpa" s glumicom Bai Ling?

IAKO Pink o razlozima propalog braka s Careyem Heartom ne želi govoriti, kuloarima kruži priča kako ga je pjevačica ostavila zbog veze s glumicom Bai Ling, s kojom je prije nekoliko dana "uhvaćena" na zajedničkom odmoru. Dvije su se zvijezde odmarale na plaži u Malibuu, a i dalje ne žele komentirati novi holivudski trač - da su lezbijke te da su se potajno viđale još prije nego što je Pink uplovila u bračnu luku.

Ipak, Pink se trudi opovrgnuti glasine da je lezbijka, pa se u zadnje vrijeme neprestano druži s Toddom Morseom, člankom rock skupine The Licks koju predvodi glumica Juliette Lewis. Prema tvrdnjama "upućenih", druženje s rockerom samo je paravan za njezine lezbijske sklonosti: "Pink zapravo voli žene, ali ne želi da cijeli svijet priča o tome. Mislim da je biseksualna, dosad je promijenila toliko partnera da zapravo ni ona više ne zna na koju će stranu".

"Nemam se o čemu očitovati"

"Ne znam u čemu vam je fora s mojom seksualnosti. Viđam koga hoću, spavam s kim hoću. To je moje pravo i zaista se nemam o čemu očitovati", burno je reagirala Pink na nedavnoj press konferenciji kad su je novinari pitali o ljubavnom životu, a njezini prijatelji nisu začuđeni navodnim ljubavnim odabirom. Obje su zvijezde, naime, poznate po razularenom ponašanju i ljubavi prema alkoholu.

D.K.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara