Lezbo-alimentacija: Jodie Foster bivšoj djevojci nudi milijune

GLUMICA Jodie Foster, čije je bogatstvo procijenjeno na sto milijuna dolara, uskoro bi mogla ostati bez četvrtine svoje zarade. Jodie se, naime, u proljeće ove godine rastala od svoje dugogodišnje ljubavnice s kojom je u vezi provela čak četrnaest godina, Cydney Bernard. Kako bi održala mir izvan kuće i dobre odnose sa Cydney, Jodie joj nudi svojevrsnu alimentaciju, odnosno otpremninu, kako bi spriječila bivšu ljubavnicu i životnu partnericu da na sudu zatraži što joj pripada.

A Cydney smatra kako joj pripada četvrtina Jodienog bogatstva - naime, tijekom četrnaest godina koje su Jodie i Cydney provele u zajedničkom kućanstvu i "divljem braku" Jodie je zaradila pedeset milijuna dolara. Kad bi sudac po zakonu dijelio Jodienu imovinu u brakorazvodnoj parnici, Cydney bi pripala polovica zarađenoga, što iznosi dvadeset i pet milijuna dolara. Ipak, kako bi spriječila medije da se naslađuju, ali i Cydney da potraži svoj dio, Jodie je sama ponudila kompromis - Cydney će dobiti vrijednu nekretninu u Hollywoodu i pravo na posjećivanje Jodie kad kod želi!

Prekid dugogodišnjih ljubavnica šokirao holivudsku lezbo zajednicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekid Jodie Foster i Cydney Bernard zapanjio je cijelu holivudsku lezbijsku zajednicu - kuloarima se šuškalo kako Jodie prolazi kroz krizu srednjih godina, a činjenica da je filmska zvijezda svoju dugogodišnju ljubavnicu napucala poput stare krpe zbog žene koja je zapravo identična Cydney mnogi nisu mogli prožvakati. Nova ljubav Jodie Foster je 33-godišnja scenaristica Cynthia Mort, koja se u posao probila kao jedna od scenaristica na nekoć vrlo popularnoj seriji "Roseanne", što je radila pune četiri godine da bi kasnije preuzela mjesto glavne producentice. U međuvremenu, Cynthia je napisala nekoliko uspješnica za HBO, između ostalih i vrlo hvaljenu seriju "Tell Me You Love Me", koja se u eteru hrvatskih televizija nikada nije prikazivala, a koja je popularnost stekla zahvaljujući eksplicitnim scenama seksa kojima je obilovala. Cynthia je jedno vrijeme radila i kao izvršna producentica Emmyjem nagrađivane serije "Will & Grace".

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara