Liam Hemsworth podijelio potresnu fotku ostataka doma nakon požara

Liam Hemsworth podijelio potresnu fotku ostataka doma nakon požara
Foto: Instagram

MILEY CYRUS i Liam Hemsworth izgubili su svoj dom u požaru u Kaliforniji, no slavni par već gleda kako će ne samo obnoviti svoju kuću, nego pomoći čitavoj zajednici.

Cyrus i Hemsworth donirali su pola milijuna dolara udruzi The Malibu Foundation preko udruge pjevačice, Happy Hippie, rekao je njezin predstavnik. Sredstva će se koristiti za "one u financijskoj potrebi, pomoć u hitnim slučajevima, obnovu zajednice, sprečavanje požara i sprečavanje klimatskih promjena", navodi se u priopćenju.

>>Strašno: Gerard Butler podijelio fotografiju doma u Malibuu koji mu je izgorio<<

U utorak glumac je podijelio tužnu fotografiju ostataka njihovog doma. "Proveo sam dan u Malibuu jučer i bilo je sjajno vidjeti kako se zajednica okuplja da jedni drugima pomažu kako god mogu", napisao je na društvenim mrežama. "Malibu je jaka zajednica i ovaj događaj samo će je još ojačati."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Hemsworth je također zahvalio lokalcima koji su pomagali s požarima oko njegovog imanja, kao i vatrogascima.

Cyrus je napisala kako je potpuno shrvana. "Ja sam jedna od sretnih. Moje životinje i ljubav mog života su sigurni i to je sve što je bitno sad", napisala je na Twitteru.

I Neil Young, Robin Thicke i Gerard Butler među onima su koji su izgubili domove u stravičnim požarima u Kaliforniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara