Lidija Bačić je upravo samu sebe usporedila s Ronaldom i otkrila zašto se skida

Lidija Bačić je upravo samu sebe usporedila s Ronaldom i otkrila zašto se skida
Foto: Instagram

LIDIJU Bačić jako muči činjenica da je ekipa na Instagramu proziva zbog golih fotografija koje neprestano objavljuje na internetu. Pjevačica se trudi dokazati da zna pjevati i da njena publika obožava njezine pjesme, pa nerijetko na Instagramu objavi i poneku snimku pjevanja na suho koja nastane na stepenicam u njezinoj zgradi. 

Danas je, pak, otišla korak dalje i usporedila svoje gole fotke na Instagramu s reklamom kampanjom Cristiana Ronalda koji nerijetko pozira golog torza reklamirajući svoje proizvode. Lidija je u podužem opisu pokušala objasniti da se ona, kao i Ronaldo, skida zbog marketinga i da to ograničeni ljudi jednostavno ne mogu shvatiti. 

"Daj Ronaldo ovo je užas... Šta ti kaže obitelj na ovo? Sigurno su ponosni... Šta si ti nogometaš ili neki model ili maneken... Odluči se! Prije se nogometaši nisu skidali, to Maradoni i Peleu nije trebalo...a karijere su im dugo trajale. Di si završio? U nekom dućanu donjeg rublja... Bit će ne ide sa nogometnom karijerom, fali love pa se slikaš tako skoro gol... Ovo je stvarno preslo granicu dobrog ukusa... Svaka sličnost sa mnom i stvarnim osobama je namjerna", napisala je Lidija na Instagramu uspoređujući svoju karijeru s karijerom Cristiana Ronalda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daj @cristiano ovo je užas...sta ti kaže obitelj na ovo? Sigurno su ponosni... Šta si ti nogometaš ili neki model ili maneken...odluči se ! Prije se nogometaši nisu skidali, to Maradoni i Peleu nije trebalo...a karijere su im dugo trajale. Di si završio? U nekom dućanu donjeg rublja... Bit će ne ide sa nogometnom karijerom, fali love pa se slikaš tako skoro gol...ovo je stvarno preslo granicu dobrog ukusa 😂😂😂 ///*Svaka sličnost sa mnom i stvarnim osobama je namjerna😉/// P.S./ Ovo je naravno samo duhovito sprdanje sa ograničenim umovima koji ne razumiju danasnji svijet i marketing pa na ovakav način neutemeljeno i zatucano kritiziraju moj rad. Ronaldo je sjajan igrač i faca, uništio je Atletico, a usput i zaradi od reklamnih kampanja. Kao i ja. Di bi stigao da ga u tome mogu zaustaviti primitivci.:)

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Ovo je naravno samo duhovito sprdanje sa ograničenim umovima koji ne razumiju današnji svijet i marketing pa na ovakav način neutemeljeno i zatucano kritiziraju moj rad. Ronaldo je sjajan igrač i faca, uništio je Atletico, a usput i zaradi od reklamnih kampanja. Kao i ja. Di bi stigao da ga u tome mogu zaustaviti primitivci", poentirala je pjevačica na kraju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna u hlačama #PLANETLILLE #ISTASIGLAS #NEVEREVERPHOTOSHOP

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara