Lijepa Sara koja lovi Savršenog priznala da nikad nije doživjela pravu ljubav

Lijepa Sara koja lovi Savršenog priznala da nikad nije doživjela pravu ljubav
Foto: Press

KAKO je došla u show 'Gospodin Savršeni', koji su njezini dojmovi te kakva je u privatnom životu, Sara Janković otkrila je u intervjuu za RTL.

Sara Janković kandidatkinja je druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' koja za sebe kaže da nije pretjerano romantična, ali voli večere uz more i zalaske sunca. Njezin idealan muškarac može je privući finim manirama, inteligencijom, markantnim izgledom te velikim poznavanjem opće kulture. Ipak, najviše će joj je svidjeti dečko koji ima dobar odnos s mamom.

"Nisam sigurna ni vjerujem li uopće u ljubav, ali došla sam dati priliku ljubavi", kaže Sara koju privlače muževni, tamni i markantni muškarci. "Izgled je ionako manje važan ako primijetim da je on samouvjeren, sam sebi dovoljan i posvećen onome što voli", objašnjava te dodaje: "Slaba sam kada čujem da ima duboki glas…"

Priznaje da dosad nije spoznala intenzivnu ljubav. "Moja su iskustva bila šarolika, vrckava i lijepa, ali suviše plitka da bih ih nazvala ljubavnima", kaže te dodaje kako je njezin adut u odnosu na ostale djevojke u showu to što nema što izgubiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara