Lindsay ima novi film i staru naviku pokazivanja sisa u javnosti

Lindsay ima novi film i staru naviku pokazivanja sisa u javnosti

PROBLEMATIČNA Lindsay Lohan dobila je jednu od glavnih uloga u novom filmu Brada Wymana "Manson's Girls". Iako je prošle godine osvojila Zlatnu Malinu za najgoru glumicu u filmu "Znam tko me ubio", Lohan želi dokazati kako joj je glavno zanimanje ipak glumica. Igrat će bogatu tinejdžericu Nancy Pitman, koja je pobjegla od kuće kako bi postala sljedbenica Charlesa Masona. Pitman nije sudjelovala u masovnom ubojstvu 1969. godine, no ipak je kao pripadnica grupe osuđena.

Nakon izlaska s rehabilitacije i problema sa zakonom, Lohan dobiva sve više filmskih ponuda, pa je tako objavljeno kako će sudjelovati u filmu "Dare to Love me", a za travanj je najavljen početak snimanja "Ye Olde Times" sa Jack Blackom kao njenim partnerom. Uz manje partijanja, Lohan će imati više vremena i za glazbenu karijeru. Za sredinu 2008. godine najavila je izlazak trećeg albuma, na kojem rade J. R. Rotem, 50 Cent i Ne-Yo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč ponovo pokrenutoj karijeri, medijima je i dalje zanimljivija zbog privatnih kikseva. Nakon što je zaključeno kako dobiva novac jer pred paparazzima "slučajno" nosi žvakaće gume za odvikavanje od pušenja, sad se priča kako mlada glumica namjerno pokazuje grudi, svjesna da će samo tako ostati u medijima. Pokazala ih je i sinoć, "zaboravivši" odjenuti grudnjak, a već je jutros završila na naslovnicama tabloida. Kad već ne uspijeva doći na A-listu holivudskih zvijezda, Lindsay bi mogla razmisliti o karijeri medijskog stručnjaka.

T.D., D.K.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara