Lindsay Lohan opet osumnjičena: Krade muža Jessici Albi?

Tekst: P.R.
Foto: JLP

PRIJE malo više od mjesec dana netko je provalio u kuću mlade glumice Lindsay Lohan i ukrao 2 milijuna dolara vrijedan nakit. Nadzorne kamere snimile su provalnike, od kojih je jedan svima neopisivo nalikovao na Lindsay zbog čega su u medijima krenula nagađanja da je opljačkala samu sebe jer pomisao da bi glumica mogla odglumiti pljačku vlastite kuće nikoga nije iznenadila. No, kasnije se ipak ispostavilo kako to nije istina, a suđenje osumnjičenima za provalu je u tijeku.

Naime, policija Los Angelesa privela je osamnaestogodišnjeg Nicholasa Prugoa, za kojega se smatra da je prošlog mjeseca, u društvu nepoznate ženske osobe, provalio u Lohaninu kuću.  Njih dvoje su iščupali sef iz zida i ukrali torbice, cipele i nakit. Policija je potvrdila da je privela samo muškarca, a istraga i potraga za ženom još traje.

Osim što su svi mislili kako je opljačkala vlastitu kuću, Lindsay je sada opet osumnjičena za "krađu". Naime, LiLo je navodno viđena ispred jednog noćnog kluba u društvu Casha Warrena, muža glumice Jessice Albe. Nepoznata je osoba nazvala časopis US Weekly i rekla da je vidjela Lindsay i Casha kako se ljubakaju ispred kluba Villa u Los Angelesu. Lindsay je kratko demantirala glasine rekavši da se nikada ne bi usudila poljubiti oženjenog muškarca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara