Lindsay uzvraća udarac: Policiji bi bilo pametnije da brine svoje brige!

JUČER JE načelnik policije u Los Angelesu medijima priznao da ne namjerava prisustvovati sastanku na kojemu se raspravljalo o donošenju zakona koji bi slavnima omogućio veću zaštitu od nasrtljivih paparazza, ističući kako policija ima pametnijeg posla nego baviti se fotografima. Uz to, komentirao je i neke zvijezde navodeći kako policija ima mnogo manje posla otkada se "Britney upristojila, Paris otputovala iz grada, a Lindsay se počela furati na to da je lezbijka".

"Ne znam jeste li primijetili, ali otkada se Britney počela pristojno ponašati i nositi odjeću, Paris je otišla iz grada i, hvala Bogu, ne maltretira nikoga, a Lindsay počela izigravati lezbijku, policija u Los Angelesu više nema nikakvih problema", izjavio je William Bratton, načelnik losangeleške policije. Ljutita Lindsay ovu je izjavu dočekala na nož, a načelniku poručila kako je sasvim neprimjereno da se čelnik policije miješa u njezin privatni život. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija se ne bi trebala miješati u ničiji privatni život i davati izjave na temelju toga. To je prema mom mišljenju krajnje neprimjereno", rekla je 22-godišnja glumica koja se u zadnje vrijeme ne odvaja od svoje "prijateljice" Samanthe Ronson dok je javna tajna to da su cure u lezbijskoj vezi. Bratton je kasnije pozvao medije da "razjasni" svoju poziciju u cijeloj priči, tvrdeći kako je njegova sestra također lezbijka te kako je on zagovornik prava homoseksualnih osoba.

Lindsay još uvijek ustraje na priči kako su ona i Samantha "samo bliske prijateljice" te da se tu ne radi o nikakvoj lezbijskoj vezi, dok Hollywoodom sada kruži priča kako su cure spremne svoju ljubav zapečatiti i ozakoniti. Ako je vjerovati stranim medijima, Lindsay i Samantha planiraju se vjenčati krajem ove godine u Los Angelesu, a glumica navodno već traži svoju vjenčanicu.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara