Liza Minelli pjevala za Pavarottija iz bolnice

Liza Minelli pjevala za Pavarottija iz bolnice

OVOGODIŠNJI spektakl slavnog tenora u dobrotvorne svrhe održan je u Modeni uz popularne goste i direktan prijenos na prvom programu RAI-a.

Pomoć se prikupljala za pomoć izbjeglicama iz Iraka koji bi se trebali vratiti kući, a uz domaćina na koncertu su nastupili Ricky Martin, Lionel Ritchie, Eric Clapton, Andrea Bocelli, Zuchero i grupe "Queen" i "Deep Purple".

Publika je oduševljeno pozdravila Bona koji je već 1995. pjevao na priredbi "Pavarotti & Friends" za pomoć ratnim žrtvama u Bosni, a ovoga puta zajedno su izveli čuvenu "Ave Mariu", dok je pjevač grupe "U2" oduševio sa svojim hitom "One".

Uz Bonov nastup vezana je zanimljivost s njegovim omiljenim crnim šeširom.

Kako ga je pri odlasku u Italiju zaboravio kod kuće, platio je 1000 funti da mu ga avionom pod hitno dostave u Modenu.

Na kraju se ipak predomislio i pojavio na pozornici s okrenutom zelenom kapicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je veću atrakciju izazvala legendarna Liza Minelli koja je stigla dva dana prije koncerta, ali je u svom hotelu nesretno slomila nogu.

Prevezena je u bolnicu iz koje je liječnici nisu pustili da na sceni otpjeva svoj čuveni "New York, New York" s Pavarottijem.

Zbog toga su kamere stigle do nje pa se Liza uz pomoć satelitskih veza slikom ipak pojavila na koncertu.

Uz prisustvo pacijenata i bolničkog osoblja, bez glazbene pratnje, izvela je svoj hit "Life is cabaret" iz filma "Cabaret" iz 1972. godine za koji je nagrađena Oscarom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara