Ljepotani sporta razgolićeni pred kamerama

TALIJANSKI ženski časopis Donna odlučio je za Novu Godinu ženama podariti jedan kalendar. Budući da je uobičajeno da se modeli, pjevačice, glumice, pa i sportašice razgolićuju pred kamerama, fotografi Donne skinuli su poznate talijanske sportaše.

˝I belli dello sport˝ - ˝Ljepotani sporta˝ ime je kalendara čije će stranice krasiti mnoga poznata talijanska lica iz svijeta sporta.

Mjesec siječanj najintrigantniji je od svih: košarkaš Carlton Myers pozirao je gol, a umjesto boxerica imao je samo košarkašku loptu. Nakon što je fotogrfaija dotičnog izazvala dosta polemike, Carlton je izjavio da je nosio donje rublje. Prosudite sami što je istina.

Maneken za mjesec travanj bio je zgodni Fillipo Inzaghi, nogometaš Milana koji je pokazao samo svoj torzo. Francesco Toldo, Interov vratar, maneken je mjeseca lipnja, a njegova fotografija prikazuje još manje nego ona Inzaghijeva.

Od nogometaša pozirali su još Gianluca Zambrotta i Stefano Bettarini.

Emilano Brembilla, plivač, maneken mjeseca svibnja, nije se libio pokazati tetovažu na svojoj preponi. Ali ručnik je prekrivao ostalo.

Vozač Formule 1 Giancarlo Fisichela također je pokazao ˝samo˝ torzo, ali sudeći po fotografiji mogao je i malo više da je fotograf malo spustio aparat.

Od ostalih sportaša pozirali su Paolo Milanoli, klizač, skijaš Christian Ghedina, motociklist Marco Melandri,...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara