Ljepotice i genijalci: Pojavile se prve ljubavne iskre, pao i zagrljaj

Ljepotice i genijalci: Pojavile se prve ljubavne iskre, pao i zagrljaj
Foto: Press

NAKON što su iz showa prvi ispali Sara i Matija, u novoj epizodi emisije "Ljepotice i genijalci" gledatelji će moći vidjeti i frcanje prvih ljubavnih iskrica među kandidatima.

Iako je Domagoj u paru s Glorijom, priznao je kako ga je najviše privukla Martina. "Kada sam pisao pjesmu, zamislio sam si sve one trenutke kada smo bili zajedno", romantično je kazao Domagoj. "Hvala ti za pjesmicu, baš si me razveselio", razdragano je poručila Martina kada je čula pjesmu i bacila mu se u zagrljaj.

Osim Domagoja, emocije je odlučio pokazati i Ronald. Ovaj genijalac gledatelje često zabavlja u raznim situacijama sa svojom partnericom Nicol, a sada je pred kamerama odlučio priznati svoje osjećaje prema Petri, koja je u showu u paru s kandidatom Marinom. "Petra na mene djeluje poput nuklearne eksplozije", priznao je Ronald. Odlučio joj je stoga izrecitirati par ljubavnih stihova. "Petra, moja ljubav prema tebi je jača od nuklearne bombe ili antibakterijskog uređaja. Za tebe bih se išao boriti u srce pakla protiv raznih demona, nekromorfova i krvoločnih vanzemaljaca dok ne umrem!", izrazio je Ronald svoje osjećaje na pomalo neobičan način. Ipak, čini se kako Petru ova romantična poruka nije previše dirnula. 

"Ne postoji nikakav paralelni svemir u kojem bih ja bila s Ronaldom", izgovorila je Petra. Simpatični Ronald unatoč ovim porukama ipak svijet gleda kroz ružičaste naočale.  "Nikad ne reci nikad. Postoji šansa u paralelnom svemiru. U jednom sigurno", dodaje Ronald. U večerašnjoj epizodi ljepotice će se morati potruditi oko sklapanja namještaja, a genijalci oko dizajna istog.

U novoj epizodi očekuje ih i prvi makeover – fizička transformacija dva kandidata koja će ljepotice iznenaditi i ostaviti bez daha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara