Ljepotice i genijalci: Prve svađe u showu, jedan par ispao

Ljepotice i genijalci: Prve svađe u showu, jedan par ispao
Foto: Press

U NOVOM tjednu natjecatelje je dočekao novi izazov, ali i prvo napuštanje showa.

U ženskom izazovu pobjednica je bila Karla, a u muškom Luka te su oni sa svojim partnerima imali mogućnost nominirati jedan par. Karla i Ivan odlučili su u eliminacijski dvoboj poslati Doris i Antona, dok su se Adriana i Luka odlučili za Saru i Matiju. 

"Mislim da je Sara dvolična osoba i s takvom osobom ne bih volio više živjeti. Sara je jednostavno karakter koji meni ne paše", objasnio je Luka zašto su se odlučili u eliminacije poslati ovaj par, dok su Doris i Anton za svoj odabir para komentirali: "Mislim da imaju dosta znanja da ostanu s nama tu", obrazložila je Karla njihovu odluku. "Indirektno je rekla da smo nominirani zato da Matija i Sara ispadnu", shvatila je Doris. "Ja sam očekivala nominaciju, mene osjećaj nikada ne vara", dodala je. "Ne ljutim se što su nas odabrali, ali mislim da im razlog ne drži vodu", izrazio je svoje mišljenje Anton.

U eliminacijskom dvoboju dočekao ih je test znanja u kojem su Doris i Anton pobijedili te tako iz showa izbacili Saru i Matiju. "Netko je morao biti prvi, falit će mi Luka i Marino i jutarnja kava s Nicol", rekao je Matija. "Navikli smo se na sve. Svi će mu faliti osim mene", zaključila je na kraju Sara. S druge strane, Doris i Anton presretni su što i dalje ostaju u showu. "Abnormalno olakšanje. Ostajem u kući i presretna sam", rekla je Doris nakon pobjede. 

Nakon iscrpljujućeg dana za natjecatelje je organizirana velika zabava na bazenu. Gledatelji su mogli vidjeti i prve simpatije u showu. Vidjevši kako Ronald gaji simpatije prema natjecateljici Petri, djevojke su ga počele nagovarati da im pokaže svoj ples, a kao nagradu za to obećale su mu da će ga Petra poljubiti. Ronaldu to pak nije teško palo pa je bez pogovora zaplesao na zahtjev djevojaka. "Očito sam spreman na svašta da mi Petra da poljubac", rekao je Ronald i dodao: "Petra je bomba, a tata joj je terorist!"

Hoće li Ronald uspjeti u svom naumu osvajanja Petre i kakvo ona mišljenje ima o njemu, ne propustite doznati već u sljedećoj epizodi showa Ljepotice i genijalci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara