Ljeto se nastavlja u clubbing ritmu kluba Piranha

NAKON ljetne pauze zabava se vraća u Zagreb. Jarun je ponovno otvorio vrata svim svojim posjetiteljima uz klupske ritmove koje iz tjedna u tjedan servira prijestolnica zagrebačkog clubbinga, klub Piranha. Uz raznovrsni program Piranhe, zagrebačko ljeto tek počinje.

Popularna ekipa RNB Confusion powered by Index.hr, uz pomoć nepredvidljivih Dj-eva Oli Dobollija i Zrne, garantira najluđu zabavu srijedom. U čast jednoj od najmlađih, ali i najvećih r&b zvijezda koja nas je nažalost prerano napustila, RNB Confusion powered by Index.hr u srijedu 02.rujna organizira večer "Remembering Aaliyah". U tjednu obilježavana njezine godišnjice u cijelom svijetu se organiziraju glazbene večeri u čast njezinog imena. Pripadnice ljepšeg spola na ulazu očekuje welcome drink, specijalna promotivna ponuda na baru te pokloni iznenađenja.

Uzbudljivo putovanje s Business Class programom na čelu s uvijek sigurnim pilotom Dj Nenom (Otvoreni Radio) za četvrtak 03. rujna pripremaju nezaboravan let uz After Premiere Party "Nemilosrdni Gadovi". Kako bi let bio što udobniji pobrinut će se prekrasne hostese Business Classa koje će sve putnike počastiti irskim specijalitetom "Jameson Irish Wiskey".

U Piranhi i Arno Cost

Vibes powered by Igra.hr ritam u petak 04.rujna obogatiti će mega gostovanje mladog francuskog DJ-a i producenta Arna Costa čiji je nastup rezerviran za "Papaya After Summer Special Edition". Program Vibes biti će epicentar ovotjednog zbivanja u Zagrebu na kojem će se klub Papaya oprostiti od još jedne uspješne ljetne sezone. Arno Cost je imao i izvanredan nastup u sklopu MTV Clubbing Zone četverodnevnog eventa koji se održao na najpopularnijoj destinaciji za mlade, plaži Zrće u klubu Papaya. Njegov nastup, uz Tiestov, bio je jedan od najzamjećenijih i najposjećenijih.

Arno Cost je u kratko vrijeme stekao zvijezdani status svojim super uspješnim ljetnim hitom "Cyan", a njegovi nastupi rezervirani su za najbolje svjetske podije klubova Mansion (Miami Beach), Pacha (Ibiza), Ministry of Sound (London) i druge. Svim posjetiteljima klub Papaya poklanja i najnoviju Papaya After Summer Special Edition kompilaciju. Subota je rezervirana za Pure Piranha program čije clubbing ritmove redovno isporučuje rezident Dj Carlo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara