Ljubav je na selu: Ženu svog života traži i frizer koji je glumio u filmu "Winnetou"

Ljubav je na selu: Ženu svog života traži i frizer koji je glumio u filmu "Winnetou"

Foto: RTL

LJUBAV se sedmi put vraća na selo, a voditeljica Marijana Batinić će u petak krenuti na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove dokumentarne sapunice. Na njezinoj "ljubavnoj" karti ovog puta naći će se mjesta poput Drniša, Tuheljskih toplica, Đurića, Durlinaca, Kozarevca, Otočca, Pazina, Kokinca, pa čak i hercegovačkih Gruda.

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera, udovci, razvedeni, mlađi, stariji, zavodnici i oni s jako malo ljubavnog iskustva – svi oni ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu. U prvoj epizodi u petak u 20 sati na RTL-u predstavit će se 11-ero kandidata, nakon kojih će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i zaprosili.

I dok se svi i dalje sjećaju osebujnog Žige, ni ove sezone neće manjkati zanimljivih kandidata. Jedan od njih je Mario Brajković koji dolazi iz Otočca, ima 25 godina i za razliku od ostalih kandidata, po zanimanju je frizer.

Živi sam u kući te drži svoj frizerski salon, ali ima i kravu, pastuha, kobilu, svinje, kokoši, piliće i ovce. Budući da njegova obitelj, koja živi odmah pokraj njega, ima puno zemlje, uzgajaju žitarice i šljive. Mario je glumio u filmu "Winnetou", a bavi se vožnjom zaprege i jahanjem. Životinje su mu bitne te kaže da što više radi s ljudima, to mu se više sviđaju životinje. Najduža veza trajala mu je tri godine, ali nije uspjela jer su im se, kako kaže, putevi razišli.

Idealna partnerica treba imati iste prioritete kao i on – da voli životinje, prirodu i izlete, te da nije miran tip osobe. Mario bi svoju odabranicu osvojio jahanjem i cvijećem, a budućoj partnerici poručuje da bi je osvojio dobrim izgledom i time što je avanturistički tip kojem nije bitno hoće li će živjeti u gradu ili na selu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara