Ljubav na slijepo: Tražite ljubav? Prijavite se u novi reality show koji uskoro kreće na TV-u

Ljubav na slijepo: Tražite ljubav? Prijavite se u novi reality show koji uskoro kreće na TV-u

Screenshot: YouTube

LJUBAV NA SLIJEPO novi je pilot projekt Nove TV koji donosi odgovor na vječno pitanje - je li znanost u pravu ili je ljubav mnogo kompleksnija nego što se misli?

U današnje vrijeme sve je više usamljenih ljudi. Veze se raskidaju zbog najmanje sitnice i nitko više nije spreman boriti se za pravu i iskrenu ljubav, a brak, brak je postao gotovo nedostižni ideal. Stoga, kako bi se razbila ova ne tako mila statistika, slobodnim ljudima iz cijele Hrvatske u pomoć priskače stručna komisija kako bi im pomogla pronaći ono što je u životu jedino važno i čemu svi teže, a to je ljubav.

Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva, članovi komisije iskoristit će sve moguće znanje kako bi na osnovu profila slobodnih muškaraca i žena napravili idealan par. Analizirajući njihove psihološke profile kao i dosadašnju "romantičnu povijest", oni se trude napraviti spoj koji će jamčiti uspjehom. Preklapat će se psihologija, astrologija, numerologija, biznis, menadžment i još mnoštvo područja, a sve zbog jednog jedinog cilja - pronalaska idealnih partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se znanost usuglasi po pitanju dvoje ljudi, dobivamo zaručnički par. Oni će se prvi put vidjeti tek pred komisijom. Potom se do kraja epizode prati je li znanost bila u pravu. Kako će se novopečeni par snaći u novom okruženju? Jesu li spremni na kompromis ili će ponoviti pogreške iz prošlosti?

S obzirom na to da je sreća teško dostižna, zaručnički će par morati uložiti mnogo truda kako bi je dograbio. Jesu li u stanju to uraditi? Na papiru su oni možda idealni, ali u realnosti stvari mogu biti potpuno drugačije.

Kako bi dobili odgovor na pitanje jesu li se njihove zvijezde poklopile, pred njima će se naći niz zadataka koje će morati ispuniti, i sve to pod budnim okom stručne komisije koja će pratiti i analizirati svaki njihov potez.

Publika će, pak, s druge strane dobiti objašnjenje određenog ponašanja koje može prepoznati i kod sebe. Najbitnije, oni će dati i rješenje za određeni problem, pa će se prvi put gledatelji kod kuće ne samo zabavljati nego i educirati te tako njihove savjete primijeniti i na svoje ponašanje vezano za emotivne i bračne odnose.

Posljednjeg dana par će pred komisijom izreći svoju odluku. Doznat ćemo jesu li odlučili svoju vezu podići na višu razinu ili svatko nastavlja svojim putem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara