Ljubičasta frizura Jadranke Kosor zabavlja javnost u crna vremena

Tekast: V.V.
Foto: Marko Miščević, Blaž Samec, Davor Žunić, Željko Tutnjević, Željko Hajdinjak, Jadran Babić, Bruno Konjević/Cropix

FRIZERI Jadranke Kosor, ili ona sama u intimi kupaonice, krivo su nanijeli ljubičasti Ehoton koju poznata sijeda glava već godinama koristi. Toliko dugo da bi se tekućina ljubičaste boje mogla proglasiti i njezinim zaštitnim znakom koji je ovih dana izazvao podsmijeh novinara i (ponovo) zabavio znatiželjnu hrvatsku javnost. Iz Vlade javljaju: "Posebnih promjena na premijerkinoj frizuri nema", što znači da potrebe za zabrinutost frizera i modno osviještenih pojedinaca oko premijerkine frizure - nema. Ljubičaste nakupine uskoro će se s Jadrankine glave potpuno isprati, a premijerka će dobiti novu priliku da krene ispočetka. S frizurom, i svim ostalim.

Na plaži fura imidž alternativke

Ovo nije prvi put da se Kosorica našla na tapeti medija zbog svojeg izgleda; mnogi joj još uvijek nisu oprostili crveni kompletić koji je nosila kada se početkom svojeg mandata sastala sa slovenskim premijerom Pahorom, ali ono što je sve oborilo s nogu, doslovno, bio je imidž alternativke koji je Jadranka isfurala na Braču, gdje je ljetos skočila na kratki odmor. Jadranka je za plažu odabrala tirkizno plavu košulju koju su, istina, svim trendsetericama ove godine predložili i Cosmo i Elle, i premijerku smo tada pohvalili da se s bojom jako dobro snašla. Bliska je i njezinoj boji kose, odnosno, ljubičastom Ehotonu.

Međutim, materijal od kojeg je sporna košulja bila izrađena bio je jeftin i nedostojan jedne premijerke, a japanke kojima je svoj ležerni brački stil nadopunila bile su, blago rečeno, užasne. Postoji mogućnost da je Jadranka tada tražila malo mira od medijske hajke, a jeftinjačka odjeća i obuća joj pružala mir među borovima, ali pitanje koje je iskakalo iz paštete tada, niti jedan medij nije ignorirao.

"Tko ju je pustio da takva pozira pred novinarima?"

Tko je Kosoricu, pobogu, pustio da se ovakva s Primorcem naslikava pred novinarima? Točnije, pozira? Nitko joj ne može osporiti pravo da u svoje slobodno vrijeme odijeva što god želi, ili jednostavno, ništa, ali kada je takva krenula javno paradirati, javnost se, normalna stvar, zakačila.

Djevojka iz grada i djevojka sa sela

Ništa gore nije bilo kada je takva, vjerojatno noseći te iste japanke, Severini poručila da je "seljanka", i da se "u politiku nema šta miješati", a Severina joj je samo htjela udijeliti nekoliko korisnih savjeta. Doduše, o ženskim pravima, ali da su se sprijateljile, sigurno bi i tema najomiljenija među ženama u jednom trenutku došla na red. Da su se sprijateljile, premijerka bi profitirala. Profitirala bi i kada bi prihvatila usluge Marka Grubnića koji je poznat po tome da nije izbirljiv po pitanju klijentele. Ili hitno po savjet kod prijateljice Mirjane Sanader, koja je već dokazala da ako ne zna prepoznati kvalitetno, skupo itekako zna pronaći, noseći skupocjenu torbicu kakvu ima i Paris Hilton!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara