"Ljubice, praviš mi ljubice zazubice": Srbija odabrala predstavnika za Eurosong

Tekst: B.M.
Foto: Blic

I SRBIJA je dobila svog predstavnika za Eurosong. Mladi pjevač Milan Stanković pjevat će u Oslu pjesmu "Ovo je Balkan". U okršaju je uspio pobijediti pjevačicu Eminu Jahović te Olivera Katića, koji su se borili s njime za naklonost publike. Stanković je, nakon što je proglašen pobjednikom, izjavio da je vrlo uzbuđen te smatra da je Srbija prepoznala energiju i veselu poruku koju nosi njegova pjesma.

Nadodao je i da mu je veliko zadovoljstvo što je upoznao atraktivnu Eminu i Olivera. Pjesmu za trojac koji se borio za put u Oslo radio je Goran Bregović, koji se, očito, u posljednje vrijeme usmjerio na jačanje karijere lijepih lakonotnih pjevačica pa je tako ovoga puta stihove slične onim Severininim, podario Emini jahović. Kako prenosi Blic, atmosfera je cijele večeri bila vesela i uzbudljiva, a samo proglašenje pobjednika popratio je glasan vrisak mladih obožavateljica plavokosog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što je fasciniralo više od samog pobjednika, bio je Goran Bregović, koji je svojim "čuvenim" tekstom za Eminu Jahović evocirao uspomene na čuvenu Severininu "Štiklu". Dok je naša Seve u svojoj pjesmi povezala štikle, travu, Afriku, ali i papriku, Emina Jahović ljubav je usporedila s musakom.

"Ljubav je musaka, maca, maca, malo mazan, malo namazan", orilo se na Košutnjaku. Pobjednik Milan Stanković poručio je "Ljubice, praviš mi ljubice zazubice" i tako dao inspiraciju svima koji uz ćevape i pivo pokušavaju smisliti kako pristupiti djevojci. Na izboru za srpskog predstavnika na Eurosongu nastupila je i Severina, koja je, kao i ostali gosti, pjevala stare hitove "Bijelog dugmeta".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara