Ljude zgrozio modni dodatak koji se prodaje na ASOS-u: "Otpustite dizajnera"

Ljude zgrozio modni dodatak koji se prodaje na ASOS-u: "Otpustite dizajnera"
Foto: ASOS

MODNI brend ASOS predstavio je novi dodatak za muškarce i žene koji je ubrzo postao predmetom ruganja na društvenim mrežama zbog neobičnog izgleda i pomalo bizarne ideje o njegovoj namjeni.

Na svom službenom Twitter profilu, spomenuti internetski dućan podijelio je fotku modela koji na licu nosi srebrnu lančanu masku za lice.

U opisu su pokušali objasniti čemu sve (osim upotpunjavanju modne kombinacije) može poslužiti pa su istaknuli sezonu gripe i pričanje s ljudima koji se previše približe dok govore. Maska se prodaje po cijeni od oko 100 kuna, a u opisu proizvoda na službenoj stranici piše da se ne smije nositi po kiši te kako valja izbjegavati doticaj s bilo kakvim tekućinama.

Tviterašima nije trebalo dugo da se počnu izrugivati ovom modnom detalju. "Otpustite svog dizajnera", napisala je jedna osoba, a druga je dodala: "Otpustite administratora."

"Samo što neće zaustaviti hvatanje gripe #periteruke #koristitemaramicu", komentirala je još jedna tviterašica. Negativni komentari su se nastavili nizati: "To kategorički neće spriječiti prijenos gripe", "Zašto...","Je li ovo stvarno? Molim vas recite da nije", "Zamislite da netko zapravo vjeruje da će to spriječiti da dobije gripu. Bojim se za čovječanstvo."

Ipak, bilo je i onih kojima se maska svidjela. "Loše je, ali sviđa mi se", "Ovo ide pod bor od Djeda", pisali su neki od zainteresiranih kupaca.

Ovo nije jedini artikl koji je naišao na ruganje kupaca. Nedavno je na tapeti bila trenirka s uzorkom koji podsjeća na mrlje od izmeta, kao i haljina nalik vreći za luk.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara