Lopov lažnog imena Kurt Cobain kupio kuću i pokrao Courtney Love

UDOVICA frontmana Nirvane obratila se policiji nakon što je saznala kako je netko, koristeći podatke Kurta Cobaina, kupio imanje vrijedno 3,2 milijuna dolara. Courtney Love kaže kako za trošenje Cobainovog novca zna već godinama, no prije nije mogla ići na policiju jer joj nitko ne bi vjerovao. I sama je, naime, svjesna kako je, zahvaljujući godinama drogiranja, izgubila kredibilitet.

"To se počelo događati upravo u vrijeme kad sam poludjela, 2003. godine. Odonda, prijevara za prijevarom". Osim što tvrdi da joj netko troši novac predstavljajući se kao njezin preminuli suprug Kurt Cobain, Courtney Love kaže kako se dotični lopov, koji još nije pronađen, u posljednjih nekoliko godina čak 188 puta koristio njezinim kreditnim karticama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno ne znam kako je to moguće. Počelo je prije nekoliko godina, ali nitko mi nije vjerovao dosad. Provjerila sam suprugove račune i netko je prošle godine kupio kuću u New Brunswicku", kaže navodno pokradena Courtney. Policija se, dodaje, posvetila slučaju, no ona ionako zna o kome je riječ: "Sve mi je jasno. To su ljudi koji kradu budućnost mog djeteta, što je strašna stvar".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara