Lovačke priče (?) Nene Pavinčića: Seksao sam se s Ivanom Marić!

NA FARMI je ipak bilo seksa! I ne mislimo na seks među životinjama, već među natjecateljima. Neno Pavinčić i Ivana Marić su u intimne odnose navodno stupili vrlo ubrzo nakon što je Riječanin doputovao na selo. "Između mene i Ivane nije bilo ništa, samo jedan običan seks bez osjećaja. Ja sam davao osjećaje, ali Ivana mi nije uzvraćala. Zbližili smo se prije godinu i pol dana kad je grupa Feminnem gostovala u mojoj radijskoj emisiji i tad sam vidio da su cure raspoložene za zafrkanciju, a Ivana malo više", rekao je Neno u emisiji Farma+.

Neno i Ivana su se skužili ubrzo nakon što je Neno stigao i odmah se doslovno prigrlili - već prvo poslijepodne zajedničkog boravka na Farmi Neno i Ivana su počeli izmjenjivati nježnosti, ali stvari nisu stale samo na tome, već su otišle i korak dalje. Iako se većina farmerskih razgovora vrti isključivo oko seksa i iako su se seksualne aktivnosti do sad pripisivale svima samo nisu njima, Ivana i Neno nas ipak nisu potpuno iznenadili.

"Ivana mi je dala šibicu jer sam bio loš!"

Kako je Neno ispričao voditeljici Miji Kovačić, Ivana Marić, njezin dečko, Neno Pavinčić i njegova djevojka su imali dogovor da si međusobno "pomažu", dok ovo dvoje boravi u kontroliranim uvjetima. "Možda sam bio loš, pa mi je i Ivana dala šibicu", bio je Nenin odgovor na Mijino pitanje zašto mu je prema njegovoj ocjeni šibicu dala i Ivana, kojoj bi, s obzirom na novootkrivene informacije odgovaralo da se Nenin boravak na Farmi što više oduži.

Samo dan prije njegovog "priznanja", kojeg mnogi dovode u pitanje nazivajući ga marketinškim ili nekim drugim trikom, u tjednoj emisiji Farme pojavio se Ivanin dečko, pričajući o njihovoj ljubavi. Bivša članica grupe Feminnem se, podsjetimo, razvela prije nekoliko mjeseci i javnosti obznanila kako ponovo ljubi.

Neno se osvrnuo i na "spletke" Dvine Meler, koja ga je u dvoboju pobijedila sa čistih pet nula. "Dvina ima mot s rukom i koncentraciju sportašice i zato me pobijedila", rekao je Neno i dodao ono što su već neki bivši farmeri prije njega istaknuli. "Glavna spletkarošica je definitivno Dvina, a uostalom to su zaključili i gledatelji i zato je i poslali u dvoboj, i forumaši, za koje smatram da su najbliži istini", odlučan je bio Neno i naglasio da će mu svi farmeri jednako nedostajati, pa čak i omražena mu Dvina.

"Farmeri su me šikanirali koliko god ja radio i micao se iz klanova", povjerio se Neno Miji Kovačić, i dodao kako je tome razlog jednostavan i logičan. "Zadnji sam došao, i nije bilo druge". Neno je izrazio i mišljenje o bivšoj farmerici Stefany, koja je navodno bila upućena u tajanstvenu prirodu odnosa između Ivane i Nene. "Stefany svakom loncu mora biti poklopac", smatra Neno, dodajući da Stefany nije zla, ali da se jednostavno previše petlja u tuđe stvari.

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara